Visszatér a képernyőre a TV2 legismertebb műsorvezetője

A csatorna egyik legismertebb arca, Azurák Csaba a jövő héten új műsorral jelentkezik.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TV2 most jelentette be, hogy Azurák Csaba visszatér a képernyőre. Február 2-án láthatják először a nézők az 1/1 című közéleti háttérműsorral, amely csütörtökönként jelentkezik TV2-n. A Tények egykori híradósa április elején köszönt el a nézőktől. Új műsorát tavaly novemberre harangozták be, de annak indulása idén februárra csúszott, közben pedig olyan pletykák is felröppentek, hogy a 40 éves tévés az ATV-hez igazol.

 

 

TV2 (@tv2official) által közzétett fénykép,

 

- Nagy izgalommal várom, hogyan fogadják a nézők az 1/1-et. Hatalmas lehetőségnek tartom, hogy a saját nevemmel fémjelzett háttérműsorom lehet a TV2-n. Az esti műsorsáv pedig lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit mélyebb, elemzőbb riportok is helyet kapjanak a stúdióbeszélgetések, esetenként hosszabb portrék mellett - nyilatkozta új műsoráról, Azurák, akit 2001-ben, a Napló munkatársaként ismertek meg a TV2 nézői, azóta a csatorna meghatározó arca.

A műsorvezető a csütörtök esténként jelentkező adásokban a stúdióvendégekkel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat.

Fotó: TV2

20 év után visszatért a legendás magyar műsorvezető - Fotókon 2016 visszatérő tévései

Az elmúlt egy évben ezek a tévések tértek vissza a képernyőre. Nézd meg, kik ők!

Ezt is szeretjük