Azahriah párja gyönyörű nő: Luna nagyon hasonlít egy világhírű színésznőre

Azahriah szerelme és a világhírű sztár között tagadhatatlan a hasonlóság.

azahriah-coveren

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan ember, aki ne hallotta volna a médiában Azahriah nevét. A fiatal énekes sikert sikerre halmoz, a rajongók bolondulnak érte.

A 21 éves sztár szíve azonban már egy ideje foglalt, a gyönyörű Luna Joannával alkot egy párt. Kapcsolatuk sok nehézségen ment keresztül, amikor tavaly májusban a zenész egy koncertje után a helyszínen megcsalta barátnőjét egy rajongójával.

Azahriah párja, Luna

Luna Instagram-oldala szebbnél szebb fotókkal van tele: a Blikk szúrta ki, hogy a sötét hajú szépség különleges arcvonásai és kedves mosolya sok kommentelőnek a High School Musical színésznőjét, Vanessa Hudgenst juttatja eszébe.

Legutóbbi, egy esküvőn készült fotóján le sem tagadhatná a kísérteties hasonlóságot, Vanessa Hudgens akár a testvére is lehetne. Mindketten természetes szépségek, arcberendezésük és dús hajzuhataguk pedig a védjegyükké vált. Luna a posztolt tartalmán egy dekoltált lila kreációban ragyogott, nyakát elegáns gyöngysor díszítette. 

A rajongók mindig lelkesednek a képeiért, több posztja alatt dicsérték már a megjelenését, és nem tudták szavak nélkül hagyni az énekesnő és a közte lévő hasonlóságot. Az alábbi felvételen Vanessa Hudgens látható:

„Mint egy angyal, olyan vagy minden képeden, de ezen különösen!”

„Tiszta Vanessa, elképesztő a hasonlóság! Tuti nem vagytok rokonok?”

„Vanessa Hudgenst is simán lekörözöd, csodás vagy, mint mindig!” - dicsérte egy követője.

Mikó István párja színésznő

Mikó István és Szabó Anikó sok beszélgetés után jött rá, hogy több van köztük munkakapcsolatnál.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük