Fotók! Az 5 legdögösebb magyar színésznő, aki anyaként meztelenkedett
Nálunk is elterjedt a vetkőzés: hazánk sztárjai egy vagy több gyerek után sem rejtegetik bájaikat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban szinte nincs olyan színésznő, aki ne mutatta volna már meg bájait valamelyik férfimagazin olvasóinak. A tengerentúli minta hazánkat is elérte, a Playboy 1999-es itthoni újraindulása óta ugyanis a magyar színésznők is rendre válnak meg ruhadarabjaiktól a legendás magazin vagy más férfiaknak szóló újság kedvéért.

Szerencsére nemcsak a húszas éveik elején járó sztárok vállalják be a meztelenkedést, hanem az érett, esetenként többgyermekes anyák is büszkén mutatják meg nőies idomaikat.

Xantus Barbara - 1999. november

A Playboy - néhány év kitérő után - 1999-ben jelent meg újra hazánkban, novemberi számának borítójáról pedig az akkor 30 éves Xantus Barbara mosolygott félénken. Már a címlap is sejtette azonban, hogy a nyuszis magazin képei nem lesznek ennyire visszafogottak, és az olvasók kendőzetlenül csodálhatták meg a szőke színésznő bájait. A nagysikerű Família Kft. Szép Krisztáját sokan le akarták beszélni a fotózásról, de a szőke szépség azóta sem bánta meg, hogy elvállalta.

A szexi képeket a Família Kft. operatőre, Gulyás Buda készítette, a fotózásra pedig rendező férje, Szurdi Miklós is elkísérte. Bár kislánya, Panna ekkor még csak kétéves volt, a színésznő alakján nem látszódtak a szülés nyomai, képei miatt pedig férfiak ezrei keresték fel az újságos standokat. 2004-ben megszületett kisfia, Balázs Benjámin is, Barbara pedig ma, 41 évesen kétgyermekes anyaként is remek formában van. Meztelenkedése úgy tűnik, nem volt negatív hatással karrierjére, hiszen azóta is folyamatosan játszik. A tavaszi évadban a Karinthy Színház, a Belvárosi Színház és a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza színpadán is megcsodálhatjuk tehetségét.

Détár Enikő - 2000. május

A vörös színésznő tíz évvel ezelőtt vált meg ruháitól a Playboy kedvéért. A fotózáson parókát és fűzőt viselt, mintha a színpadon lenne - csak éppen a megszokottnál jóval lengébb jelmezben.

Hibátlan alakjáról tettek tanúbizonyságot a pikáns fotók, melyeket látva valószínűleg nem sejtették az olvasók, hogy 11 éves kislánya várja otthon.

Férjétől, Rékasi Károlytól született lánya, Eszter Réka 1989-ben látta meg a napvilágot, kisöccse, Zsigmond pedig 2002-ben született.

Détár Enikő ma is ugyanolyan szexi, mint tíz évvel ezelőtt, testét elsősorban sporttal tartja karban, de valószínűleg az állandó pörgés is hozzájárul remek kondijához. A 46 éves sztár több hónap kihagyás után tért vissza a reflektorfénybe, rajongói az RTL Klub Reflektor című magazinjában és a Madách Színház színpadán egyaránt láthatják.

Szinetár Dóra - 2003. május

A gyereksztárból színpadi színésznővé érett Szinetár Dóra megjelenését mindig a visszafogott, finom elegancia jellemzi, nem tartozik a kihívóan öltözködő, magamutogató színésznők közé. Talán éppen ezért sokakban megdöbbenést keltett, amikor 2003-ban a CKM májusi számának kedvéért megvált ruháitól.

Azonban a magazinba belelapozva megnyugodhattak a kedélyek, mivel a fotók ugyan sejtették a színésznő csábos formáit, intim bájai egyik képen sem voltak fedetlenül láthatók. A fotókon Dóra inkább tűnik ártatlan kamaszlánynak, mint felelős családanyának.

Pedig ekkor már rég megvolt Marci fia, aki 1996-ban született első férjétől, Lőcsey Jenőtől. A három éves Zora Veronikának viszont már jelenlegi párja, Bereczki Zoltán az édesapja. A bájos, 33 éves színésznő a szülés után újra csúcsformában van, sőt, a színpadra is visszatért: rajongói jelenleg az Operettszínházban találkozhatnak vele a Rebecca - A Manderley-ház asszonya című musicalben.

Gregor Bernadett - 2007. május

A macskaszemű színésznő már többször is levetkőzött a férfimagazinok kedvéért, először 2000-ben láthatták pikáns képeit az FHM olvasói, majd 2001-ben a CKM-ben jelentek meg róla szexi fotók. A nyuszis magazin felkéréseire is igent mondott, először 2001-ben, majd 2007-ben. Talán kevesen tudják, de Gregor Bernadett mindegyik vetkőzésekor már anya volt, hiszen első fia, Bence már 1994-ben megszületett.

Rendkívüli önfegyelemre vall, hogy legutóbbi Playboy-os megjelenésekor jobb formában volt, mint valaha, pedig második gyermeke, Álmos Attila csak néhány hónappal a fotózás előtt jött a világra. A 37 éves sztár bájait azonban nem csupán az újságok hasábjain, hanem a színpadon és filmjeiben is megmutatja, ha a szerep úgy kívánja. Bevallása szerint egy színésznőnek a teste a munkaeszköze, ezért különösen odafigyel, hogy ne hízzon el, és mindig jó formában legyen.

Liptai Claudia - 2009. október

Kétségtelenül az utóbbi idők legnagyobb port kavart vetkőzése a szexi vörös műsorvezetőé volt, aki a Playboy 2009-es októberi számának főszereplője volt. A fotózás koreografálásába Claudiának is volt beleszólása, képein pedig a hét főbűnt kelti életre.

Bár a címoldalon csak az igéző szempár látszik, aki megvásárolta a magazint, az előtt a vörös sztár legintimebb bájai sem maradtak rejtve.

A pikáns fotók miatt érték támadások - persze nem a férfiolvasók részéről. Liptai Claudia 35 éves anyaként csúcsformában van, kislánya, Panna pedig még csak hároméves.

Ezt is szeretjük