Axente Vanessa 5 hónapig titkolta terhességét: babapocakos, bikinis fotóval jelentette be

A világhírű modell az Instagram-oldalán tudatta a világgal, hogy első gyermekét várja.

Axente Vanessa babát vár
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Axente Vanessa a közösségi oldalán tudatta a világgal, hogy első gyermekét várja. A 28 éves modell az Instagramon egy babapocakos, bikinis fotóval jelentette be, hogy várandós. 

Axente Vanessa babát vár

Axente Vanessa és párja, Rahil Gupta 2022 júliusában, két évvel az eredetileg tervezett dátum után Budapesten tartották meg az esküvőjüket. A világhírű modell 15 évesen dolgozott először Benes Anitával, ekkor eldöntötte, hogy Daalarna kreációban megy férjhez - így is lett. A pár most első gyermekét várja. 

„Something has been baking in the oven for a while” - vagyis valami már jó ideje sül a sütőben, írta a babapocakos fotóhoz. 

A Next Top Model Hungary zsűritagjának bikiniben szembetűnő a babapocakja, de ruhákkal még el tudta takarni és titkolni. Nem véletlenül írta Epres Panni: „Vani, még ma sem vettem észre…”

A Mokkában azt is elárulta, hogy augusztus 19-ére van kiírva, és kislányt hord a szíve alatt. 

- Nekem ez volt az álmom, hogy az első kisbabám kislány legyen, úgyhogy nagyon-nagyon izgatottak vagyunk, és örülünk!

Patai Anna első gyermekét várja: eddig tudta titkolni a Megasztár gyereksztárja a várandósságát

A fiatal énekesnő az Instagramon jelentette be, hogy első gyermekével várandós.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük