A TV2 sztárja kolléganőjéért hagyta el párját – Mára visszatalált hozzá
Aurelio és kedvese, Dominika eljegyezték egymást Máltán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tévénézők Való Világ 6. szériájából ismerhették meg Caversaccio Auréliót, melyet végül 2014 májusában meg is nyert. Később vezette a valóságshow háttérműsorát, és szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című celebes túlélőshow-ban. 2018 őszén a TV2 Legbátrabb páros című műsorban kedvesével Máltán bizonyíthatták rátermettségüket. Bár a negyedik adásban kiestek, ám a műsor végén Aurélio a tévénézők szeme láttára döntő lépésre szánta el magát: megkérte kedvese kezét.

Dominika nagyon meghatódott, és annak ellenére igent mondott, hogy kapcsolatuk épp csak túljutott egy igen komoly mélyponton. A páros ugyanis a lánykérés előtt egy évvel szakított.

Aurélio megkérte régi-új kedvese kezét

Aurélio és kedvese már csaknem két éve alkottak egy párt, amikor 2017 nyarán szerepeltek Nádai Anikó talkshow-jában. A műsorban Aurélio mesélt Dominikával való megismerkedésükről, arról, hogy ő az első nő, akivel együtt is él, illetve hogy szerelmét bizonyítandó készül magára tetováltatni kedvese keresztnevének kezdőbetűjét.

Néhány hónappal később, 2017 októberében azonban Dominika elköltözött Auréliótól, mert az összejött Nádai Anikóval. A műsorvezetővel való kapcsolata némi sárdobálással indult, és mindössze fél évig tartott, Aurélio pedig 2018 tavaszán már újra együtt volt korábbi kedvesével.

aurelio-es-dominika
Fotó: TV2

A Legbátrabb páros című műsorral kapcsolatban a celeb úgy nyilatkozott, közelebb hozták kedveséhez azok az extrém feladatok, melyeket együtt teljesíteniük kellett. Ezt pedig egy komoly szándéknyilatkozattal jelezte: kiesésüket követően megkérte Dominika kezét.

- Nekem köszönhetően elég komoly hullámvölgyben voltunk, ám kimondottan jót tett a kapcsolatunknak ez a műsor – nyilatkozta Aurélio a TV2 Mokka című műsorában.

Mindezek ellenére a nősülést nem szeretné elsietni a 27 éves celeb, terveiben előbb szerepel a családalapítás. Mint mondta, az általa elképzelt álomesküvőn már legalább egy gyermekük jelen van. Dominikát meglepte az eljegyzés, de természetesen örömmel mondott igent.

- Meglepődtem, de nagyon örültem neki. Először nem is tudtam, hogy mire készül, amikor letérdelt.  Azt hittem, rosszul van, amikor hebegett-habogott. Csak akkor tudatosult bennem, hogy miről van szó, amikor megláttam a gyűrűt a kezében - mondta a lány a Mokkában.

Ezt is szeretjük