Halálosan megfenyegették a TV2 sztárját - Rémálommá változott a nyaralása
Egy lerobbant motorkerékpár miatt került bajba Apáti Bence.

apati-bence-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Apáti Bence és kedvese, Földi Lea Görögországban nyaraltak a közelmúltban, választásuk pedig Zakinthos gyönyörű szigetére esett, ám régóta tervezett nyaralásuk váratlanul ijesztő rémálomba fordult. Többek között erről is meséltek a FEM3 Café stúdiójában, ahová már felszabadultan érkeztek.

- Béreltünk egy motort, hogy majd milyen jó lesz körbemotorozni a szigetet, hiszen régen sokat motoroztam. Találtunk egy gyönyörű partot, ahová a GPS vitt el bennünket, de a készülék azt nem jelezte nekünk, hogy a betonút ott véget ér, és földúton kell majd végighajtanunk. Lefelé még jól le is mentem, de visszafelé a motor az első emelkedőnél megadta magát - kezdte vallomását a balettművész.

Apáti Bence és Földi Lea.
Apáti Bence és Földi Lea.
Fotó: FEM3/FEM3 Café

Este hat-hét óra lehetett ekkor, és azonnal szóltak a kereskedőnek, akitől a motort bérelték, de az illető egyáltalán nem örült a hírnek, és már akkor nagyon mérges lett. Mint kiderült, a szerződést nem olvasták el elég alaposan, amiben többek között azt is megtiltották, hogy földúton használják a bérelt motort. 

- Nagy nehezen elszállították a motort, este háromnegyed 11-kor pedig végre megérkeztünk a parkolóba, ahol felmérték a károkat, majd a kereskedő egy egészen elképesztő összeget nevezett meg kártérítés gyanánt. A parkoló sötét részén voltunk, aztán elkezdtek körénk gyűlni a megtermett görög legények, és mint a hiénák keringtek körülöttünk - folytatta a Kismenők egykori zsűritagja.

- Mondtam, hogy én nem fogok ennyi pénzt kifizetni, hívjunk akkor rendőrséget és diplomáciai képviseletet, mire megfogta a kezemet, elkezdtünk lökdösődni, de érezte rögtön, hogy nem tud ellökni. Közben már gyűltek körém a többiek, majd felhívta rá a figyelmemet, hogy ha ezt tovább csinálom, és nem fizetem ki a pénzt, akkor elásnak itt bennünket - idézte fel emlékeit Apáti Bence.

A táncművész hozzátette, hogy miután felmérte a helyzetet, világossá vált számára, hogy semmi esélye a többiek ellen, ezért inkább beleegyezett abba, hogy elkísérik egy közeli bankautomatához, ahol a kért összeg egy részét vette fel csak, és adta oda a motorkereskedőnek. Másnap természetesen azonnal riasztották az athéni konzult, aki rögtön a segítségükre sietett, és hozzátette, hogy Zakinthosszal kapcsolatban csak rossz tapasztalatai vannak.

Ezt is szeretjük