Titkaikról vallottak! Az X-Faktor két sztárja 1 év után is kitart egymás mellett
Antal Tímea és Kvaka Andrea barátsága egy év után is töretlen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár jelenleg az X-Faktor negyedik szériájának tehetségei kerültek előtérbe, a tavalyi évad sztárjai sem tűntek el nyomtalanul.

Mindketten imádják a kürtőskalácsot
Antal Tímea
Kvaka Andrea

Antal Tímea például nemcsak ismertségre, de egy barátnőre is szert tett 2012-ben: Kvaka Andreával egy év után is elválaszthatatlanok.

Titkaikról vallottak

- Az X-Faktor-táborban fura módon ugyanazt a dalt kaptuk, csak éppen külön csapatban voltunk. Még a részek is megegyeztek, ugyanazokat a sorokat kellett énekelnünk. Miután bejutottunk az élő adásba is, ugyanazt a hatalmas szobát néztük ki maguknak, így hát szobatársak lettünk. Innentől kezdve sülve-főve együtt voltunk, együtt mentünk vásárolni, együtt rendeltünk kaját, együtt próbáltunk és gyakoroltuk a dalokat - mesélte megismerkedésükről Antal Timi.

Kvaka Andrea távozott elsőként a versenyből, pedig Antal Timi szerint ő volt az egyik legnagyobb női hang a szériában.

A 23 éves lányban első kiesőként sem volt féltékenység, az élő adások előtt meglátogatta volt szobatársát, és ott volt mellette, ha az beszélgetni szeretett volna. Talán ennek is köszönhető, hogy bár a vörös hajú lány a versenyt nem nyerte meg, de ő lett a 2012-es X-Faktor legjobb énekesnője. Barátságuk egy év után a rengeteg elfoglaltság ellenére is töretlen.

Kitartanak egymás mellett

- Hál' Istennek, mindkettőnknek sok dolga van, így inkább spontán jönnek össze a dolgaink. Volt már olyan, hogy sütögettünk otthon, és áthívtam magamhoz őt is. De eljött egy élőzenekaros koncertemre is, ahol egyébként egy közös AC/DC-dalt is előadtunk. És persze szoktunk írogatni is egymásnak, vagy felhívjuk a másikat, hogy mi újság vele - árulta el Antal Timi.

A két fiatal énekesnő természetesen szívesen dolgozna egy-egy dalon közösen is, annak ellenére, hogy más-más stílusért és előadókért rajonganak.

- Az egyik egy érzelmes, nagyon finom dallamvilágú dal lenne, amelyben nagyon nagyokat lehetne énekelni. Amolyan Whitney Houston-os szám, ami valószínűleg a barátságról, de mindenképpen valami pozitív dologról szólna. A másik verzió pedig egy olyan nóta lenne, amivel kirúgnánk a falakat, mivel mindketten szeretjük a rockot, talán egy AC/DC-s stílushoz tudnám hasonlítani. Remélem, valamikor ez meg is valósulhat - mondta reménykedve Antal Timi.

Nemcsak egymás zenei ízlését ismerik, de azt is tudják, a másik milyen filmet vagy ételeket szeret.

- Rengeteg filmet néztünk meg a műsor ideje alatt a lakásban. Andi imádja a horrorfilmeket, nagyon sokszor próbált rávenni arra, hogy nézzük ezt a műfajt, nem sok sikerrel. A kedvence talán a Végső állomás. Ezt mondjuk egyébként még én is megnézem - osztotta meg velünk a 20 éves énekesnő.

Kvaka Andi szerint barátnője szereti a vígjátékokat, a romantikus és az akciófilmeket, és azt is elárulta, hogy Antal Timi kedveltette meg vele a tipikusan erdélyi zakuszkát, ami egyfajta paprikakrém.

Fotó: Hatos Nikolett, RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük