Hollywoodi ragadozók karmában Antal Nimród

A Kontrollt is jegyző fiatal filmest a hírek szerint a Ragadozó című kultikus mozi újabb verziójához szerződtették rendezőnek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A magyaroknak időről időre sikerült eljutni Hollywoodba, és ott karriert csinálni – elég csak Gábor Zsazsa vagy Lugosi Béla nevét említenünk. Ám míg korábban színészeink jeleskedtek a tengerentúlon, addig manapság a rendezők aratják le a babérokat, elég csak Koltai Lajost, Szabó Istvánt - vagy újabban, Antal Nimródot említeni.

Antal Nimród, a rendező, és Robert Rodriguez, aki ezúttal producerként van jelen

A Los Angelesben, ámde magyar szülők gyermekeként napvilágot látott tehetségről egyre gyakrabban szólnak külföldi híradások is. A 36 éves fiatalember ugyanis a legfrissebb hírek szerint egy sikermozi feldolgozásának lehet a rendezője.

Rajta a világ szeme

Robert Rodriguez, némi huzavona után, végül rábízta a nyolcvanas évek kasszasikerének, a Schwarzenegger nevével fémjelzett Ragadozó című horror-sci-fi 2010-es változatának, a Predatornak a direktori feladatait, legalábbis az Ain't It Cool információja szerint.

– A magam részéről rendkívüli személyiségnek tartom, nagyszerű tehetségnek, aki tele van ötletekkel. Amikor találkoztunk, azt is megértettem, hogyan képes mind a színészekből, mind a stábból a legjobbat kihozni – dicsérte Antalt weboldalán Rodriguez, aki eredetileg a Predator rendezője lett volna, és csak később döntött úgy, hogy producerként vesz részt benne.

Bár a történetről nem sokat lehet tudni, annyit elárult, hogy egy igazán dögös akciómozit szeretnének a címbeli ragadozó köré kerekíteni.

Mivel úgy gondolja, hogy a legtöbb ember csak a gyilkos földönkívülire emlékszik az filmből, mindenképpen továbbvinnék ezt a vonalat.

Antal Nimród egyébként nem először forgat Amerikában: 2007-ben az Elhagyott szoba című horrorfilmjében Kate Beckinsale-t és Luke Wilsont rendezte.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

2009 decemberében pedig az Armored című akciódrámája kerül a mozikba, melyben egyebek közt Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno és a Hősökből ismert Milo Ventimiglia játszanak.

Ezt is szeretjük