Nádai Anikó ciki helyzetbe került a kamerák előtt - Ezt nem felejti el
Adásba is került az a nevetséges helyzet, amibe Nádai Anikó került.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ciki helyzet állt elő az Anikó Show tegnapi adásában: Nádai Anikót a nevét viselő talk show-ban az egyik vendége Mónikának szólította. A névtévesztésnek az az oka, hogy hosszú éveken át Erdélyi Mónika volt a kibeszélős műsorok királynője, a Mónika show 2001-től 2010-ig futott az RTL Klubon. 

Erdélyi Mónika azt nyilatkozta, a műsor első hat évét nagyon élvezte, aztán már túl sok volt az agresszív vendég. A csatorna több büntetést is kapott, egy 2009-es adás miatt például rekordhosszúságú, 12 órás büntetésre ítélte az Országos Rádió és Televízió Testület.

Az RTL Klub 2017 tavaszán jelentette be, hogy feléleszti a kibeszélő show-t, ami az év júliusában el is indult az RTL Gold csatornán Anikó Show néven, Nádai Anikó műsorvezetésével hétköznap fut.

A talk show-t azonban a mai napig sokan a Mónika show-hoz kötik, így az a vendég is, aki Mónikának nevezte a 29 éves tévést, amikor az arra kérte, mondja el, hogyan derült ki, hogy a szintén élő táncvideókkal jelentkező konkurense valójában a testvére. A ciki esetet a műsor készítői a Facebook-oldalukra is kiposztolták, de a videó is megtekinthető róla (3:37-nél kezdődik a jelenet). 

- Bocsánat, Anikó, egy kicsit össze vagyok zavarodva - kért elnézést az ötvenéves nő, amire a közönség és Nádai Anikó is csak nevetni tudott: - Nem baj, már megszoktam, annyi röhögő fejet küldenek a rajongók, de így is jó.

A TV2 egykori híradósai régen és most

Tudtad, hogy Erdélyi Mónika kereskedelmi tévés karrierje nem 2001-ben, az RTL Klub Mónika show című műsorával kezdődött? Előtte a TV2 csapatát erősítette: 1999-ben hírszerkesztőként, majd a Tények híradósaként tűnt fel a képernyőn, merőben más külsővel, mint ahogy napjainkban láthatjuk.

Ezt is szeretjük