70 felett is gyereket vállal! A magyar sztár meglepő vallomást tett
Andy Vajna és felesége mindenképpen szeretnének gyereket, de csak néhány év múlva.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andy Vajna és felesége, a Palácsikból Vajnára váltott Tímea először meséltek kamerák előtt kapcsolatuknak az RTL Klub Fókusz című műsorának tegnapi adásában.

A 69 éves filmproducer meglepő módon azt nyilatkozta, mindenképpen szeretnének gyereket, de majd csak pár év múlva. Egyik korábbi párjával, Dobó Katával egyesek szerint éppen azért mentek szét, mert nem akart a színésznőtől kisbabát.

Gyerek 70 felett?

- Én imádom a gyerekeket, és mindenképpen szeretnék szerintem többet is, mert meghalok, hogyha nem. De én még szeretnék azért pár évet utazgatni, meg akkor jobban egymásra tudunk figyelni - mondta a műsorban a 30 éves Vajna Tímea.

A fiatal feleséget sokan támadták az esküvő előtt és után is: azt vetették a szemére, hogy csak a pénze miatt ment hozzá Vajnához. Sokak szerint nevetségesen néznek ki az esküvői fotókon, férje a nagyapja lehetne, nem hiszik el, hogy szerelmes egy sokkal idősebb, mackós férfiba.

- Timit az elején nagyon bántotta ez a dolog. Engem tulajdonképpen nem érdekel, mindenkinek joga van a saját véleményéhez, azt csinálnak, amit akarnak. Ha rájuk szorulunk valamilyen formában, akkor a véleményüket meg is hallgatjuk - mondta Andy Vajna a Fókuszban.

Palácsik Tímeát 2008-ban ismerhette meg az ország, amikor feltűnt A királynő című műsorban. Nem sokkal előtte szerzett közgazdászdiplomát, és több reklámfilmben is szerepelt.

Akkor került a bulvármédia érdeklődésének középpontjába, amikor feljelentette volt vőlegényét, Damu Rolandot azzal a váddal, hogy az megverte és megerőszakolta őt. A színészt végül jogerősen négy év hat hónapra ítélte a bíróság - jelenleg is börtönbüntetését tölti, a rácsok mögött vette el idén nyáron barátnőjét. Ez idő tájt ismerkedett meg Tímea a nála 38 évvel idősebb Andy Vajnával.

Álomesküvő

Vajna Tímea azt mondta, élete végéig hálás lesz a producernek azért, hogy a nehéz időszakban mellette állt. Nem is gondolkodott sokáig, igent mondjon-e neki, amikor az másfél év után megkérte a kezét.

Az esküvőt Antonio Banderas és Melanie Griffith szervezte Los Angeles-i villájukban, így a díszítés és a menü is meglepetés volt a magyar pár számára. A ceremónia és a lagzi az feleség szerint olyanra sikerült, amilyenről mindig is álmodott. Egyedül azt fájlalta, hogy hamar véget ért. A környéken ugyanis sok sztár él, akik nem szeretik a hangoskodást, így hajnali egykor megjelentek a lagziban a rendőrök.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Vajna Tímea azt is elárulta, mit szeret leginkább a férjében: a humorát, a gondoskodó természetét, az odaadását, a melegszívűségét és a hihetetlen energiáját, amivel őt is magával húzza. Vajnát felesége egész személyisége megfogta, valamint állandó jókedvével és a pozitív életszemléletével sikerült őt levennie a lábáról.

Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük