Megtörte a csendet az Irigy Hónaljmirigy tagja Ambrus Zoltán haláláról
Sipos Péter a Mokkának adott interjút Ambrus Zoltán halálával kapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész országot megrázta az Irigy Hónaljmirigy örökös tagjának, Ambrus Zoltánnak a halálhíre . A szomorú hírt tegnap a késő esti órákban jelentette be az együttes a hivatalos Facebook-oldalán. Akkor a posztban azt írták, hogy hosszan tartó, súlyos betegségben szenvedett az 53 éves zenész. 

A Mokka stábja a ma reggeli adásban telefonon felkereste Sipos Pétert, az együttes egyik oszlopos tagját, aki elárulta, hogy nem számítottak erre a szörnyű tragédiára.

- Jött egy hirtelen rosszullét, és kórházba került, több műtéten keresztül is próbálták megmenteni. Volt, hogy jobban volt, de aztán sajnos megint műteni kellett, és egyszer csak bekövetkezett ez a tragédia - magyarázta a telefonban.

Hozzátette, a pontos diagnózist, hogy mégis mi okozhatta szeretett kollégájának a halálát, nem tudja megmondani, hiszen ők is csak tegnap este tudták meg a hírt. Elárulta azt is, hogy három-négy nappal ezelőtt meglátogatta Ambrus Zoltánt a kórház intenzív osztályán, akkor két műtét között volt éppen, és kicsit jobban érezte magát.

- A Zolinak volt egy elképesztően szarkasztikus humora, remek gitáros volt. Amikor mi elindultunk az egész úton, gyakorlatilag a Zoli gitározása határozott meg minket. Ő tartotta össze a csapatot, ő volt az egyetlen, aki valamennyire tudott zenélni közülünk. Nagyon komolyan vette ezt a dolgot, szép hangszerei voltak. Odafigyelt a részletekre, nagyon precíz volt ebből a szempontból. Imádta a közönség, akárhova mentünk, a mai napig mindig érdeklődtek felőle - emlékezett meg jó barátjáról.

2018 legnagyobb veszteségei

2018-ban is számos ismert embertől kellett örökre búcsút vennünk. A magyar rádiós és televíziós szakma veszítette el a legtöbb jeles képviselőjét.

Ezt is szeretjük