Ambrus Attila felesége kiakadt: Rékáról ezt teregette ki új könyvében

A Viszkis kendőzetlen őszinteséggel írt meg olyan részleteket is, amiknek nem igazán örül felesége.

Ambrus Attila felesége kiakadt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ambrus Attila Karizs Tamással együtt írta meg legújabb könyvét. Az Állj talpra! olyan részleteket is tartalmaz az egykori Viszkis rabló életéből, melyet a közönség eddig nem ismerhetett. Arról is szó van benne például, hogyan kezdődött és alakult a kapcsolatuk feleségével, Rékával.

Ambrus Attila felesége kiakadt

Ambrus Attila 12 évvel ezelőtt ismerkedett meg Rékával, amikor mind a ketten a békéscsabai kolbászfesztiválon árulták saját portékáikat. Azóta már született két gyermekük, és boldog házasságban élnek, ám felesége nem volt elragadtatva, amikor meglátta, hogy milyen részletességgel írt róla férje legújabb könyvében.

- Tulajdonképpen az én hibám is lehetne, hogy a könyvbe belekerültek olyan történetek is, amelyeknek a feleségem nem annyira örül, de csak részben jogos az egyébként nem féktelen haragja. Ugyanis én a kézirat számára érdekes, vagyis a róla szóló fejezetét idejében átadtam neki, de mint kiderült, ő csak az elejét futotta át - mesélte a Borsnak Ambrus Attila.

Mikor nagyvonalúan felajánlotta neki, hogy vegye meg az összeset, és égesse el rituálisan, természetesen Réka nemet mondott a lehetőségre. De vajon milyen részletek miatt akadhatott ki? A magazin kiemelt egy rövid idézetet a könyvből, hátha ez lehetett az, ami nem tetszett neki.

„…az első fél évünkről csak azt tudom, így utólag is mondani, hogy Réka végig szívatott. (…) Megbeszéltük, hogy együtt szilveszterezünk. Akkor is megmalmozott, az utolsó percben kitalálta, hogy nem ér rá, elment másokkal bulizni. Egyre inkább piszkálta az egomat: mit képzel ez a kis pisis, hogy mer szórakozni velem?!”

Oláh Gergő felesége gyönyörű volt a premieren: az igéző szemű Nikit 15 éve vette feleségül

Az X-Faktor egykori sztárja mellett csak úgy tündökölt szíve választottja.

Elolvasom

Cover-fotó: Facebook/Ambrus Attila Kerámia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük