A köztévé műsorvezetője megmutatta 1 éves kislányát! Nézd, milyen cuki Neda
Al Ghaoui Hesna a Facebook-oldalán mutatta meg kislányát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Al Ghaoui Hesna, a Bábel - Hesnával a világ című sorozat készítője megmutatta tündéri kislányát.

Neda a napokban lesz egyéves
Al Ghaoui Hesna, a gyönyörű édesanya
Neda pár hónaposan

A ritkán látott kis Neda a napokban ünnepli első születésnapját, édesanyja ezért is posztolta fotóját a közösségi oldalán.

Megmutatta egyéves kislányát

Al Ghaoui Hesna Bábel - Hesnával a világ című saját műsora 2012-ben indult az M1-en. Ugyanebben az évben a tévés férjhez ment, egy év múlva pedig a házaspár gyermeke is megfogant.

A kis Neda 2014. április 2-án jött világra, édesanyja ezt a Facebook-oldalán tudatta a nagyközönséggel. Neda friss fotója is ott látható. A csöppségért odáig voltak a kommentelők, szerintük a kislány csodaszép, és nagyon hasonlít gyönyörű édesanyjára.

Bő egy évvel ezelőtt Hesna másfél héttel a szülés megjósolt időpontja előtt még a Bábel utómunkálataival szeretett volna foglalkozni, de az élet felülírta a terveit, kislánya aznap világra kívánt jönni.

"És milyen távolinak tűnik már most is mindez, nemsokára egy éves lesz Neda! A csecsemőből igazi kisgyerek lett... És az érkezése sok mindent megváltoztatott, persze jó irányba (bár nem is értem, mivel telt nekem anno egy nap, egy este?! Időmilliomos voltam). Befolyásolta persze a témaválasztásokat is, na de ezt csak néhány hét múlva, az évad végén fogjátok látni!" - írta a tévés a Facebookon.

A Bábel - Hesnával a világ ma este fél tízkor a Duna TV-n lesz látható, aki pedig lemarad róla, az holnap este nézheti meg az ismétlését az M2-n.

Fotó: Facebook/Al Ghaoui Hesna, MTVA/Gálos Mihály Samu

Ezt is szeretjük