Ábrahám Edit unokája gyönyörű kislány - Léna mosolyától te is elolvadsz
Ábrahám Edit először mutatta meg unokáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ábrahám Edit fia, Andorai Péter 2018 júniusában vette feleségül kedvesét, Dorinát. Az ifjú feleség, amikor kimondta a boldogító igent, már a szíve alatt hordta első közös kislányukat, aki végül 2018 decemberében jött a világra.

Ilyen szép kislány Ábrahám Edit unokája

A 62 éves színésznő nem is lehetne boldogabb, hiszen a hat hónapos Lénával újra felfedezheti a babázás örömeit. A Barátok közt egykori sztárja a Best magazin kedvéért megmutatta a kicsit, aki nagyon vidám természetű baba. Nincs ember, aki ne tudna ellenállni a mosolyának, annyira aranyos a hetilap címlapján.

Ábrahám Edit a lapnak elmondta, hogy, amikor először a kezébe fogta Lénát, nagyon meghatódott, ha erre a pillanatra visszaemlékszik, a mai napig könnybe lábad a szeme. Nagyon szeret neki énekelni, több klasszikus mesekönyvet is megvett, melyekből később majd szeretne olvasni neki.

- Nem tudok betelni az unokámmal, annyi örömet ad! A születése óta más szemmel nézem a világot. Újra átélhetem, amit Petivel, csak immár a nehézségek nélkül. Hiszen bárki bármit mond, a nem alvás nehéz, a bezártság nehéz, és ez a része most nem nekem jut. Újból felfedezhetem vele a világot, újra rácsodálkozom apró szépségekre, értelmet ad a napjaimnak. Nagyon érdeklődő baba, minden érdekességet észrevesz - mesélte.

Szerinte a fiát is megváltoztatta az apaság, úgy látja, Péter sokkal megfontoltabb és felelősségteljesebb lett. Más szemmel néz már a gyermekére is a baba érkezése óta, Péterben már nem az ő cuki kisfiát látja, hanem egy családapát.

Szabó Zsófi kisfia már ilyen nagy

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Szabó Zsófi egy szem fia, Mendel. A kicsi már most egy igazi kis szívtipró.

Ezt is szeretjük