Exkluzív! 4 magyar sztár sosem látott gyerekkori családi videója
Szabó Zsófi, SP, Molnár Tamás és Nacsa Olivér mutatott meg néhány mókás felvételt a gyerekkorából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 Aktív című műsorában a közelmúltban négy fiatal magyar sztár mutatta meg a nézőknek gyerekkori házi videóit, illetve fotóit. Az eddig sosem látott felvételek és képek segítségével bepillantást nyerhetünk Szabó Zsófi, SP, Nacsa Olivér és Molnár Tamás gyerekkorába.

A Jóban Rosszban sorozat Bettyje, a 21 éves Szabó Zsófi például már kislányként is igazán imádnivaló volt. Azon pedig nincs is mit csodálkozni, hogy már akkor is milyen jól ment neki a versmondás - Petőfi Sándor Nemzeti dal című versét például nagyon lelkesen szavalta óvodás korában.

Többet tanult az apjától, mint a suliban

Szabó Zsófi örömmel osztotta meg emlékeit a nyilvánossággal. Saját bevallása szerint az egész gyerekkora arról szólt, hogy édesapja, Szabó Gyula különböző történeteket mesélt neki. Erről büszkén csak annyit mondott, hogy sokkal többet tanult Kossuth-díjas édesapjától, mint az iskolában.

A tinilányok kedvence, SP egy anyák napi műsorról készült családi videót mutatott meg, amelyen zongorázott, ám most már nem igazán sikerült neki azt a bizonyos dalt eljátszania. A 21 éves Éder Krisztián azt is bevallotta, hogy már az óvodában elkezdte a csajozást, első szerelmével ugyanis a lányvécébe vonult félre pajzánkodni.

A punk ragadta meg először

Molnár Tamás, az Anti Fitness Club 22 éves frontembere a laptopjáról kotort elő egy gyerekkori fotót, ami akkor készült, amikor a népszerű énekes-dalszerző kissé foghíjasan pancsolt egy kád vízben. Azt is elárulta, hogy először a gördeszkás punk műfaja nyűgözte le igazán.

Legvégül pedig Nacsa Olivér osztotta meg a nézőkkel azt a 17 éves korában készült családi videót, amelyen a szárnyait bontogató humorista jó érzékkel parodizálta Dévényi Tibor Három kívánság című műsorát. 

Egy rögtönzött lottósorsolással is megnevetette osztálytársait, amelyben egy rágógumigömb tett neki jó szolgálatot.

Fotók: Europress, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük