3 magyar sztár, akinek nem lehetett gyermeke

Íme, a történetük

A sztárok között is akadnak olyanok, akik hiába szerettek volna gyerkőcöt, soha nem lehettek édesanyák.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Anyaság vagy karrier - bizony, nem könnyű választani közülük, hiszen sok tanult nő bármennyire is vágyik a gyerekre, azt sem szeretné, ha a szülés után csakis a ház és a csemete körüli munkák tartoznának a feladatai közé.

És, ha valaki a gyermekvállalás mellett dönt is, egyáltalán nem biztos, hogy a sors kegyes lesz vele, és kérése nyomban meghallgattatik - függetlenül attól, hogy hétköznapi emberről vagy a Barátok közt egykori szereplőjéről van szó. Összeállításunkban azon közkedvelt magyar sztárok történetét olvashatod, akik ilyen-olyan okokból, de soha nem tapasztalhatták meg az anyává válás boldogságát.

Sütő Enikő

Az ok: vetélések

Sütő Enikőt, helyesebben mondva leginkább a hátát 16 éves korában ismertük meg, amikor is a Fabulon plakátján pózolt. Bár azóta több évtized is eltelt, a sztár 50 évesen is ugyanolyan sugárzó szépség, mint akkoriban. Ráadásul azt is bizonyította, hogy nemcsak bájos, de okos is, hiszen az évek során megszerezte az ügyvédi diplomát és az ezzel járó doktori címet. Emellett modelliskolát üzemeltet, és az egészséges életmódért is kampányol, ám nem mindenki cserélne vele.

Sütő Enikő nemrégiben az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt élete fájó pontjáról, a gyermektelenségről.

Mint a műsorvezetőnek bevallotta, aktív évei után nagyon szeretett volna babát, ám sosem tudta kihordani. Összesen kilenc alkalommal esett teherbe, de mindannyiszor vetélés lett a vége. Mindenesetre a sztár nem csügged. Úgy véli, a sors a tragédiák által azt üzente neki, inkább ossza szét a benne rejlő szeretetet, ezért gyakran vállal karitatív feladatokat, hogy másoknak segítsen.

Esztergályos Cecília

Az ok: rubeola

A Família Kft. egykori Szép Ágicája a vígjátéksorozatban négy gyerkőcöt nevelt. Ám bármennyire is jól állt neki az anyaszerep, az életvidám színésznőnek sosem lett saját utóda.Mint korábban a Blikknek elmesélte, a hatvanas években éppen várandósan fertőződött meg rubeolával, így le kellett mondania a magzatról.

A trauma miatt egy ideig meg sem próbált teherbe esni - majd, amikor bő tíz évvel később úgy határozott, jöhet a baba, kiderült, hogy a döntés nem az ő kezében van.

Bármennyire is megszállottan igyekezett, és kereste fel a legjobb orvosokat, nem sikerült, amire vágyott. Később azonban a sors valamelyest pótolta: gyermeket sosem szült, unokája mégis lett. Jelenlegi - egyben hatodik - férje, Fonyódi Péter első házasságából származó lánya ugyanis egy cserfes kis unokával, Nadinnal ajándékozta meg, akivel igyekszik annyi időt eltölteni, amennyit csak tud.

Fodor Zsóka

Az ok: beteg édesanya

A Barátok közt Magdi anyusa szintén többgyermekes édesanya volt, legalábbis a sorozatban, amíg el nem halálozott, maga után hagyva népes családját. A valóságban azonban Fodor Zsóka nagyon is él, ellenben a gyerekzsivajt sosem tapasztalta meg a saját háza környékén. A 67 éves színésznő szívszorító életéről a közelmúltban mesélt az Őszintén Szily Nórával adásában. Elmondása szerint kilencéves korában váltak el a szülei, ekkor az édesapjához került.

Ám amikor néhány év elteltével kiderült, hogy az anyja súlyos beteg, hozzáköltözött. Onnantól fogva 50 évig gondoskodott az asszonyról, aki szinte magához láncolta önfeláldozó gyermekét. Bár a színésznő kétszer is férjhez ment, elszakadni sosem tudott a szülői háztól, így mind a két kapcsolata kudarcra volt ítélve.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ami pedig a gyerekkérdést illeti, egy idő után rájött, neki végső soron a 2007-ben elhunyt édesanyja volt a gyermeke, akit ápolni kellett - és akit sosem hagyhatott magára.

Ezt is szeretjük