Két magyar sztársportolót is gyászolnak a rajongók
Képeken a sztárhírek
Hírösszefoglaló arról, mi történt a héten a hazai sztárvilágban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus második hetében egymást követték a tragikus események a hazai sztárvilágban. Egy héten belül három neves magyar híresség is örökre lehunyta a szemét: egy zenész és két sportoló, utóbbiak mindegyike ráadásul a vizes sportokban ért el jelentős eredményeket. 

Sipos Edit, valaha volt egyik legjobb női vízilabdázónkról augusztus 9-én derült ki a nagyközönség számára, hogy súlyos betegséggel küzd, agydaganatot diagnosztizáltak nála. A mindössze 38 éves vízipólós öt nap múlva örökre lehunyta a szemét.

Temes Judit olimpiai bajnok úszó is távozott az élők sorából. Az 1952-es helsinki olimpiáról arannyal tért haza a 4x100 méteres női gyorsúszó váltó tagjaként. A Magyar Úszó Szövetség saját halottjának tekinti.

Képes összefoglalónkat végigkattintva megtudhatod, mi történt a héten a hazai sztárvilágban.

A 32. heti magyar sztárhírek összefoglalója

Hosszú betegség után elhunyt Szellő István gyermekeinek 38 éves édesanyja, kiderült, Liptai Claudia frizuráját utánozza a legtöbb magyar nő, elválik feleségétől a NOX egykori énekese. Ha érdekel, mi minden történt a hazai sztárvilágban az előző héten, nézd meg rövid, képes hírösszefoglalónkat!

Ezt is szeretjük