2008 legfájdalmasabb magyar veszteségei
Gyász a sztárvilágban
Sajnos idén is vannak színészeink és televíziós személyiségeink, akik örökre elbúcsúztak a földi léttől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Körmendi János (1927-2008)

Alig józanodott ki az ember a szilveszteri bulizásból, amikor érkezett a szomorú hír, hogy január 6-án elhunyt a híres színész és komikus.

Körmendi János és Antal Imre

A többek között a Madách és a Mikroszkóp színpad művésze íróként is tehetséges volt, bohózatokkal és saját életéből merített írásokkal nevettette az olvasóit.

Régóta küszködött vesebetegségével, és a szervezete végül felmondta a szolgálatot.

Selmeczi Roland (1969-2008)

Bár sikeres színházi színész volt, a nagyközönség leginkább hangja révén ismerte a tragikusan fiatalon elhalálozott művészt.

Ő volt a magyar hangja Brad Pittnek, Antonio Banderasnak vagy éppen a Dr. House sorozat dokijának, Wilsonnak is, de emellett filmezést is vállalt.

Azon a bizonyos végzetes január 31-i éjszaka a szolnoki színházból indult hazafelé, amikor Újhartyánnál halálos balesetet szenvedett.

Antal Imre (1935-2008)

A zongoristából lett televíziós személyiség hihetetlen karriert futott be a Szeszélyes évszakok című műsorával, amely rekord hosszú ideig, 27 évig volt adáson, Az utóbbi időben szervezete egy daganatos betegségnek köszönhetően teljesen leépült, melyet csak tetézett alkoholszenvedélye.

Rajongói aggódva figyelték, ahogy kedvencük állapota egyre romlik, szeméből április 15-én hunyt ki örökre az élet lángja.

Raksányi Gellért (1925-2008)

A felejthetetlen Kutya igazán hűséges természetűnek bizonyult az élet minden területén. Imádta a színházat, odavolt a magyar nyelv szépségéért, és azért fáradozott, hogy a költészet ezernyi kincsét a fiatalokkal is megismertesse.

A tévénézők főként a Szomszédok fanyar humorú házgondnokaként ismerték a Nemzet színészét, akit életének 83. évében ragadott el a halál ez év május 20-án.

Albert Györgyi (1964-2008)

Bár több rádiós- és televíziós műsor, valamint Oscardíj-közvetítés is fűződik a nevéhez, Albert Györgyi az utóbbi években leginkább a magánéletével vívta ki a nagyközönség figyelmét.

Nem titkolt alkoholproblémáját, depresszióját, kudarctól hemzsegő magánéletét kíméletlenül őszintén vallotta meg könyveiben, ám a hírek szerint éppen drasztikusan változtatni kívánt sorsán. A sors azonban nem hagyta magát, szívroham végzett a televízióssal október 3-án.
Ezt is szeretjük