3 turkáló, ahol valódi kincsekre bukkanhatsz - Fillérekbe kerülnek

Turkálni nem snassz, hanem egyenesen menő. Nemcsak magadnak, a gyereknek is.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Turkálni nem szégyen, sőt, lassacskán egyenesen menőnek számít. Némi utánajárással és szerencsével olyan egyedi darabokra lelhetsz, amelyekért egy normál boltban kisebb vagyont kellene kifizetned - és néha még az eredeti árcédula is rajtuk van.

Ugyanígy a csemetédet is érdemes turiból öltöztetned, legalábbis a ruhái egy részét itt beszerezni. Gondolj bele, hogy a gyerkőcök milyen hamar kinövik a holmijaikat, így azoknak sokszor nincs is idejük elhasználódni - és még legalább egy, ha nem több kis örökmozgót képesek kiszolgálni. Feltérképeztük a legjobb turkálókat, ahol minőségi gyerekruhát vásárolhatsz olcsón.

Háda - turkáló gyerekeknek

A Háda üzletlánc neve bizonyára ismerősen cseng számodra, hiszen használtruha-kereskedéseik nemcsak a fővárosban, hanem az ország számos egyéb pontján is megtalálhatóak.

Ezeknek jellemzően van gyerekrészlegük is - a Rákóczi úton pedig egy olyan Háda-turira bukkanhatsz, ami kifejezetten gyerekek számára alakítottak ki.

Az ide kerülő gyerekholmik szigorú előzetes minőségellenőrzésen mennek át, azaz nemigen futsz bele viseletes vagy pláne hibás darabokba - persze azért, mint a turiknál általában, itt sem árt résen lenni.

Az apró babaméretektől egészen a kamaszokra való ruhákig bármit fellelhetsz, és attól sem kell tartanod, hogy egyetlen ruháért csillagászati összegeket kellene a boltban hagynod, hiszen az egyes darabok igen olcsók - beleértve a márkásokat is.

Ahhoz, hogy a legjobb holmik közül válogathass, a hónap elején látogass el az üzletbe, ugyanis ekkor érkezik friss áru.

Angolgyerekruhaturi.hu - márka és minőség

Ezen az oldalon főként márkás angol baba- és gyermekruhákat találsz, úgymint Next, GAP, Mothercare, Marks&Spencer, TU, George. Az áttekinthetőség érdekében a ruhákat méret szerint kategorizálták a menüben, ám mivel a méretezés márka szerint eltérő lehet, a honlap üzemeltetője minden adatot megad centiméterben is - és éppen ezért érdemes körülnézni az eggyel kisebb és nagyobb méretű darabok között is.

Minden ruháról képet és leírást találsz, úgymint úgy, szép állapotú - nem, vagy csak alig látszik rajta a használat -, jó állapotú - látszik, hogy használt, de nincs különösebb hibája -, használt - kicsit bolyhos, vagy fakult a színe, de még nem játszóruha. Az esetleges hibákat az oldal üzemeltetője ugyancsak feltünteti.

Többféle szállítási mód közül választhatsz. 500 forintért Budapesten belül előzetes megbeszélés alapján a kért címre szállítják a csomagot, de ugyancsak a főváros területén személyes átvételre is lehetőség nyílik. Van mód továbbá postai utánvételre - ennek Magyarország területén 1800 forint a díja. Dönthetsz a banki átutalás mellett is, ez esetben 990 forint ellenében kapod kézhez a megrendelt árut. 10 ezer forintot meghaladó vásárlás esetén a webáruház átvállalja a szállítási költséget.

Renoválás - női, férfi- és gyermekruhák

A Renoválás elnevezésű, külsőre raktárnak tűnő ruhabolt 2004 szeptemberétől valódi kincsestárként szolgál a turkálás szerelmeseinek. Nagy választékot találsz itt kiváló minőségű gyermekruhákból, korosztály és nem szerint különválogatva. Játékokat, kiegészítőket, kiscipőket is be lehet szerezni náluk.

Mindazonáltal a színes kavalkádban a felnőtt korosztály meglelheti azt, ami a kedvére való. Az árukészlet mindennap megújul, ezért akkor is érdemes visszatérned, ha legutóbb nem találtál olyasmit, ami megfelelt volna a csemetédnek vagy a család bármely más tagjának. Kis szerencsével pedig különösen jutányos áron juthatsz hozzá egy-egy menő darabhoz, ugyanis folyamatos leárazásokat tartanak, melyek mindig más-más holmikra érvényesek. 2012 novemberétől új szolgáltatással bővült kínálatunk - a legnagyobb világmárkás termékeket kiemelten vásárolhatod meg a Renoválás webshopján keresztül.

Ezt is szeretjük