10 szexi fehérnemű kismamáknak
Nagy pocakkal is szeretnél hódítani a hálószobában? Nézd meg, milyen fazont érdemes választanod!

Dia

 	Rózsaszín csipke  	Gömbölyödő pocakkal nem kell feltétlenül a legdögösebb színeket magadra öltened a hálószobában. Ha szeretnéd magad szexinek érezni, esetleg elcsábítani párodat, azt megteheted az egyéniségedhez vagy állapotodhoz jobban illő pasztell színű, romantikus alsóneműkben is.

Rózsaszín csipke

Gömbölyödő pocakkal nem kell feltétlenül a legdögösebb színeket magadra öltened a hálószobában. Ha szeretnéd magad szexinek érezni, esetleg elcsábítani párodat, azt megteheted az egyéniségedhez vagy állapotodhoz jobban illő pasztell színű, romantikus alsóneműkben is.

Dia

Félig áttetszőAhogy melleid hónapról-hónapra egyre nagyobbak lesznek, nem csak a megfelelő méretű melltartóról, de a biztos tartásról sem árt gondoskodnod. A leheletnyi anyagból készült, átlátszó melltartók helyett tehát masszívabb darabokat kell választanod, de egy rafinált fazon, melynek csak az alsó fele szivacsos, akár pocakosan is sejtelmesen erotikussá tehet.

Félig áttetsző

Ahogy melleid hónapról-hónapra egyre nagyobbak lesznek, nem csak a megfelelő méretű melltartóról, de a biztos tartásról sem árt gondoskodnod. A leheletnyi anyagból készült, átlátszó melltartók helyett tehát masszívabb darabokat kell választanod, de egy rafinált fazon, melynek csak az alsó fele szivacsos, akár pocakosan is sejtelmesen erotikussá tehet.

Dia

 	Fekete-fehér csipke  	Ha egyszerre visszafogott és buja szeretnél lenni, válaszd a csipkét, minden mennyiségben. Az elegáns anyag feketében különösen jól mutat, a fehér pedig egy kis luxust csempész az együttesbe. Ne félj a masniktól sem: sötétebb színekkel  kombinálva cseppet sem kislányos, inkább szexi ez a kiegészítő. 	 

Fekete-fehér csipke

Ha egyszerre visszafogott és buja szeretnél lenni, válaszd a csipkét, minden mennyiségben. Az elegáns anyag feketében különösen jól mutat, a fehér pedig egy kis luxust csempész az együttesbe. Ne félj a masniktól sem: sötétebb színekkel  kombinálva cseppet sem kislányos, inkább szexi ez a kiegészítő.
 

Dia

 	Fehér pizsama  	Ha inkább a kényelemre vágysz, mégsem szeretnéd zsákba rejteni alakod, válassz egy kényelmes pizsamát. A felső legyen kacéran dekoltált, mell alatt bővülő fazon, ami akkor is szexi, ha egy bővebb nadrággal kombinálod.

Fehér pizsama

Ha inkább a kényelemre vágysz, mégsem szeretnéd zsákba rejteni alakod, válassz egy kényelmes pizsamát. A felső legyen kacéran dekoltált, mell alatt bővülő fazon, ami akkor is szexi, ha egy bővebb nadrággal kombinálod.

Dia

Határozott színekA karakteresebb színektől sem kell tartózkodnod, hiszen terhességedben nincs semmi rejtegetni való. Ha élénk színű fehérneműt választasz, egyszerűbb anyagok mellett is dönthetsz, de ügyelj rá, hogy ne csak a melltartó, a bugyi is kényelmes legyen. A francia bugyi a legpraktikusabb, hiszen alacsony dereka szexi, ugyanakkor kényelmesebb, mint egy tanga.

Határozott színek

A karakteresebb színektől sem kell tartózkodnod, hiszen terhességedben nincs semmi rejtegetni való. Ha élénk színű fehérneműt választasz, egyszerűbb anyagok mellett is dönthetsz, de ügyelj rá, hogy ne csak a melltartó, a bugyi is kényelmes legyen. A francia bugyi a legpraktikusabb, hiszen alacsony dereka szexi, ugyanakkor kényelmesebb, mint egy tanga.

Dia

 	Sárga csipke  	Szerény színekben is tündökölhetsz, és még attól sem kell tartanod, hogy világos alsóneműd nem ébreszti fel partnered fantáziáját. Egy kis kontraszt azonban sosem árt: ha azt szeretnéd hangsúlyozni, hogy az ártatlan külső alatt még mindig a régi vadság lakozik benned, legalább a díszítő masnik legyenek telt, mély színűek.

Sárga csipke

Szerény színekben is tündökölhetsz, és még attól sem kell tartanod, hogy világos alsóneműd nem ébreszti fel partnered fantáziáját. Egy kis kontraszt azonban sosem árt: ha azt szeretnéd hangsúlyozni, hogy az ártatlan külső alatt még mindig a régi vadság lakozik benned, legalább a díszítő masnik legyenek telt, mély színűek.

Dia

 	Fekete hálóing  	Van, aki a terhesség alatt még tüzesebbnek érzi magát, mint valaha. Amennyiben te is így vagy ezzel, ne félj hangsúlyozni mindezt merész hálóruháddal is! Válassz szűk, csipkés darabot, arra azonban ügyelj, hogy a hasadnál puha, rugalmas anyagból legyen, ami nem irritálja feszülő bőröd, és nem is szorít.

Fekete hálóing

Van, aki a terhesség alatt még tüzesebbnek érzi magát, mint valaha. Amennyiben te is így vagy ezzel, ne félj hangsúlyozni mindezt merész hálóruháddal is! Válassz szűk, csipkés darabot, arra azonban ügyelj, hogy a hasadnál puha, rugalmas anyagból legyen, ami nem irritálja feszülő bőröd, és nem is szorít.

Dia

 	Fekete kombiné  	Amennyiben egy hálóing túl sok lenne éjszakai ruhának, választhatsz még merészebb kombinét. Ha nem mell alatt bővülő fazonba szeretsz bele, ügyelj rá, hogy ne az egész legyen csipkéből. Amennyiben a szexi fazont a legszexibb fekete vagy vörös színnel kombinálod, párod biztosan elfelejti állapotod miatti összes aggodalmát.

Fekete kombiné

Amennyiben egy hálóing túl sok lenne éjszakai ruhának, választhatsz még merészebb kombinét. Ha nem mell alatt bővülő fazonba szeretsz bele, ügyelj rá, hogy ne az egész legyen csipkéből. Amennyiben a szexi fazont a legszexibb fekete vagy vörös színnel kombinálod, párod biztosan elfelejti állapotod miatti összes aggodalmát.

Dia

 	Vörös és fekete  	A hálószobában bármikor sikered lehet a kifejezetten erotikus vörös-fekete színösszeállítással. Ne aggódj amiatt, hogy terhességed alatt kevésbé légies darabokat vagy kénytelen hordani, mint korábban: az áttetsző és színes anyagok pótolják a kacér erotikát.

Vörös és fekete

A hálószobában bármikor sikered lehet a kifejezetten erotikus vörös-fekete színösszeállítással. Ne aggódj amiatt, hogy terhességed alatt kevésbé légies darabokat vagy kénytelen hordani, mint korábban: az áttetsző és színes anyagok pótolják a kacér erotikát.

Dia

Rafinált csipkeAmennyiben a kifejezetten szexi hálószobaviselet híve vagy, várandósan sem kell lemondanod a kihívó stílusról. Ha a fekete csipke alatt bőr színű bélés teszi kényelmessé melltartódat, szinte olyan, mintha csak egy vékony csipke réteget viselnél. A bugyi esetében pedig még csalnod sem kell: ez lehet áttetsző és merész, hiszen úgysem egész nap szeretnéd viselni.

Rafinált csipke

Amennyiben a kifejezetten szexi hálószobaviselet híve vagy, várandósan sem kell lemondanod a kihívó stílusról. Ha a fekete csipke alatt bőr színű bélés teszi kényelmessé melltartódat, szinte olyan, mintha csak egy vékony csipke réteget viselnél. A bugyi esetében pedig még csalnod sem kell: ez lehet áttetsző és merész, hiszen úgysem egész nap szeretnéd viselni.
Ezt is szeretjük
Szerző: Gémesi Melinda
Fotó: