Kedvezményes jegyek az ország egyik legjobb játszóparkjába!
Szerdánként ingyenes a felnőtt kísérőnek
Vadiúj gyerekparadicsom. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy miért érdemes ellátogatni az ország legnagyobb szabadtéri családi játszóparkjába? Most összegyűjtöttük a Újpesti TarzanTM Park által nyújtott lehetőségeket, melyeket érdemes közelebbről is megismerni minden családnak.

A TarzanTM Park a szünidőben a frissítő vizes splash park, és a nagyszerű óriás játékok mellett különleges akciókkal és szolgáltatásokkal várja a látogatókat.

Akciók és kedvezmények

A szünidei nagyszülő akció keretén belül hétköznaponként egy megváltott gyerekjegy mellé maximum 2 fő nagyszülő - nyugdíjas igazolvány, vagy hatvan év felett - 70% kedvezménnyel vehet felnőtt belépőt a Parkba, ezzel ösztönözve a nagyszülőket arra, hogy egy feledhetetlen élménnyel lepjék meg unokájukat a nyári szünetben.

Szervezett csoportoknak, táborozóknak - 15 főtől - kedvezményes belépést biztosít a TarzanTM Park 2 kísérő ingyenes belépésével.

Minden nap, zárás előtt két órával pedig az aznapi jegy féláron kapható.
További kedvezmény, hogy szerdánként 1 megváltott gyerekbelépő mellé 1 felnőtt kísérő jegye ingyenes. Hát kell ennél több?

Szolgáltatások

A Tarzan TM Park teljes területe zárt, az itt található kulturált, higiénikus mosdók összkomfortossá, a játékok ellenőrzött minősége és az animátorok folyamatos jelenléte pedig biztonságossá teszi az itt tartózkodást.

A játékban megéhezett gyermekeknek sem kell messzire menniük, mivel a Tarzan Terasz egész nap széles választékkal meleg és hideg ételekkel várja a falatozni vágyókat. A szülőknek a napernyőkkel fedett teraszon egy jó kávé vagy egy hideg üdítő elfogyasztására is van lehetőségük. Az étterem épülete is gyermekzsivajtól hangos, hiszen születésnapi ünneplések helyszínéül szolgál. Az ünnepelt meghívhatja barátait, az elkerített helyszín a torta elfogyasztására és az ajándékok átadására, a Park pedig az önfeledt játékra ad kiváló lehetőséget.

A TarzanTM Park célja, hogy az ellátogató családok semmiben se szenvedjenek hiányt és az egész család kellemesen kikapcsolódva, csodás emlékekkel térjen haza, majd jöjjön el mihamarabb újra átélni a Park által nyújtott élményeket.

Az itt található játékok legfőképp a 3-14 korosztályt szórakoztatják és fejlesztik a képességeiket, de kisgyermekek részére az ingyenes játékkölcsönzőben kismotort, kisautót és homokozó készletet is biztosítanak, míg az aktív szülők, nagyszülők számára pingpong, tollas, petanque vagy gyep bowling készletek vehetők igénybe.

A füves területek rendelkezésre állnak a piknikezés kedvelőinek is, a szintén kölcsönözhető pokrócokon az egész család vidáman étkezhet, napozhat vagy akár pihenhet egy jót.

Tarzan Kupon

Most lehetőség nyílik egy különleges családi élményt szerezni ismerősöknek és barátoknak a Tarzan kuponnal, mely bármely alkalomra kitűnő ajándék. Az 1000 forint értékű kupon megvásárolható az Újpest Márkaboltban és a TarzanTM Park jegypénztárában, majd a kupon átadásával a belépő árából levonásra kerül a kupon értéke.

A csodálatos TarzanTM Park egész nyáron várja a különleges élmények kedvelőit!

Ezt is szeretjük