Hamarosan nyit Budapest egyedülálló, szabadtéri családi játszóparkja - Eláruljuk, hogy mikor ingyenes!
Óriáscsúszdák, kötélhinták. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újpest legjobb szabadidős családi programjaként, izgalmas játékokkal várja látogatóit a TarzanTM Park. A felfedezésre váró óriáscsúszdák és tornyok, a kalandos kalózhajó, a biztonságos kötélhinták és a sohasem látott mászókák mind előcsalogatják a gyermekekből a kalandvágyat, hogy játék közben tegyék próbára ügyességüket.

Márciusban, a jó idő beköszöntével újra megnyitja kapuit az újpesti TarzanTM Park. Látogassatok el az ország legnagyobb szabadtéri családi játszóparkjába a szezonnyitó hétvégék egyikén:

  • 2017. március 18-19.
  • 2017. március 25-26.
  • nyitva tartás: 10:00-17:00.

Játszva fejlődhet gyermeked!

A Park 13 óriás játékszigete a szórakozás mellett a gyermekek képességeinek, készségeinek fejlesztésére is szolgál. Az egyes szigeteken a legmodernebb és legjobb fejlesztő hatással bíró szabadtéri mozgáseszközök lelhetőek fel, melyek tökéletes szórakozást biztosítanak az 1-14 éves korosztály számára.

A 3 évnél fiatalabbak részére az ingyenes játékkölcsönzőben kismotort, kisautót és homokozó készletet biztosítanak. A kisgyermekes vendégek külön kérésére új játékként telepítettek néhány, kicsik által is használható hintát a park területére, így már a legkisebbek is bátran élvezhetik az új játékokat.

Születésnapok ünneplése

Ha különleges helyszínt keresel a gyerek születésnapjára, akkor ünnepeljetek a TarzanTM Parkban! A gyerekcsapatok számára elkülönített terem áll rendelkezésre a torta elfogyasztásához és az ajándékok átadásához, míg a park az önfeledt játékra ad kiváló lehetőséget az ünnepeltnek és vendégeinek.

Az időpontok foglalására március és október között van lehetőség, a nyitva tartás szerint mindennap, hétköznap és hétvégén egyaránt.

nagykep?cikkid=170516&kep=galeria_foto_1.jpg

Újdonságok, kedvezmények

Április hónaptól visszatérnek a korábbi évek szokásaihoz, és a 10 órás nyitási időszak helyett már 9 órától fogadják látogatóikat azért, hogy a délelőtti időszak jobban kihasználható legyen a kisgyermekes családok számára. A 2017. évi új nyitvatartási rendszer részleteit itt találod.

A 2017-es szezon során állandó engedményként minden vendég választhat 50% kedvezményt, ha 2 órával zárás előtti időszakra vesz belépőjegyet a hét bármely napján, a nyitva tartás szerint.

Kísérőjegymentes napok alkalmával az elő- és utószezonban - április, szeptember, október - szerdánként, míg a főszezonban - május, június, július, augusztus - hétfőnként ingyenesen váltható 1 gyerekbelépő mellé 1 felnőtt kísérőjegy.

A szervezők előzetesen azt is elárulták, hogy a tavaszi szünetben - 2017. április 13-18. között - a felnőtteknek ingyenes belépéssel kedveskednek.

Az élményekkel teli TarzanTM Park szeretettel várja minden kedves leendő és visszatérő vendégét a 2017-es szezonban is!

Cím: 1046 Budapest, Tábor utca 26-28.
További információ itt.

Ezt is szeretjük