Nyerj félpanziós pihenést 4 csillagos szállodába az egész családnak babafotóval!
Rengeteg nyeremény vár, köztük profi baba-mama fotózás is. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elképesztő népszerűségnek örvend a Szallas.hu 2015-ös Babafotó pályázata, amelyre október 17-ig lehet jelentkezni. A győzelemért a szülők és általában véve a közvetlen hozzátartozók mindent bevetnek, ami nem is csoda, hiszen a számos nyeremény mellett a legtöbb szavazatot gyűjtő baba és mamája exkluzív fotózáson vehet részt. A legjobb képeket pedig a Kismama magazinban láthatják viszont a büszke szülők.

Második alkalommal indult el a Szallas.hu Babafotó pályázata, amelyre - az első szériát már most túlszárnyalva - több mint 3500 büszke anyuka által készített fotó érkezett.

- Már eddig is sok vidámságot és boldog pillanatot hozott mindennapjainkba a babafotó-pályázat. Úgy látjuk, hogy a szülők szívesen osztják meg  babáik meghitt pillanatait megörökítő felvételeket, nem pusztán a nyereményekért, hanem mert büszkék rájuk. Mivel az első hely, és így a fődíj sorsa is a szavazatok száma alapján dől el, a szülők mindent bevetnek gyermekük érdekében. Több olyan visszajelzést kaptunk, hogy még a nagymama is megtanulta használni a közösségi médiát, hogy növelje unokája győzelmi esélyeit - mondta Borcsik Beáta, a Szallas.hu marketing menedzsere.

Hírnév a babának és a mamának

A verseny nem akármilyen nyereményekért zajlik. A szavazók között minden héten egy darab Lush Tutty Fruity ajándékcsomag, illetve a pályázat végén egy háromnapos pihenés talál gazdára a noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa****+SUPERIOR szállodába.

Továbbá minden, legalább 10 szavazatot gyűjtő képfeltöltő megnyerheti a hetente 10 darab 15 000 forint értékű voucher egyikét, amely az Énidő.hu-n váltható be. Ezen felül a játék végén egy szerencsés játékos egy 3 napos pihenéssel lehet gazdagabb a 4 csillagos alsópáhoki Kolping Hotel Spa & Family Resort szállodában.

- A legtöbb szavazatot gyűjtő baba és mamája megnyeri a fődíjat, az egyedülálló, varázslatos hangulatú fotózást a Kismama Magazin jóvoltából. A fotósorozattal ország-világ előtt dicsekedhet majd a boldog anyuka, hiszen a képek a magazin hasábjain is meg fognak jelenni, mert úgy gondoljuk, hogy mindenkinek jár 15 perc hírnév - tette hozzá Borcsik Beáta.

Érdemes részt venni a játékban, hiszen még közel egy hónap áll rendelkezésre a szavazatok gyűjtésére, így te és babád is sztár lehet az október 17-ig tartó játék végére!

Ezt is szeretjük