Ingyenes családi programok az októberi hétvégére!
És még a bevásárlást is elintézheted közben
Szuper programokkal várnak. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fantasztikus családi születésnap a Premier Outletben! Október 9-én és 10-én a Premier Outlet akár 90%-os kedvezményekkel és számtalan, kicsiknek és nagyoknak szóló ingyenes programmal ünnepli születésnapját. Az évfordulós partin négylábú kedvencek is reflektorfénybe kerülnek.

A Premier Outlet október 9-én és 10-én, pénteken és szombaton reggel 10 órától este 9-ig egész napos, ingyenes családi programokkal várja látogatóit. A mulatságra fedett helyiségekben kerül sor, így akár süt a nap, akár esik az eső, a jó hangulatot mindez nem fogja befolyásolni. A kétnapos születésnapi rendezvény tengernyi meglepetéseinek egyike egy hatalmas muffintorta lesz, úgyhogy a biatorbágyi outletközpontban ínycsiklandozó sütikkel indul majd a buli.

A közös nassolást követően a felnőttek az energiájukat egy pörgős Vásárlási Maratonon égethetik el, amelynek keretében akár 90%-os kedvezménnyel válogathatnak a közel 90 üzlet több száz vezető világmárkájának legtrendibb darabjai közül. A shopping túrát követően pedig a vasárnapi ebédhez is beszerezhetik a hozzávalókat a Kézműves és Termelői Vásáron.

Aki a vásárlást felfrissüléssel, szépüléssel folytatná, azt a SzépségPontban várják frissítő masszázzsal, géllakozzással, kézápolással, sminkkel és sminktanácsadással, teljes körű fogászati szűréssel, valamint sorselemzéssel.

A gyerekeket is számos programmal várja a Premier Outlet a sütimajszolás mellett. A Kalandváró Játszóházban izgalmas kézműves foglalkozásokkal készülnek a kicsiknek, az örökmozgókat pedig ugrálóvárral várják a szervezők. A sziporkázó jókedvnek és vidámságnak azonban itt még nincs vége, a gyerekek igazi lufikölteményeket is kapnak ajándékba. Ha valamelyik látogató egy hercegnő bőrébe bújna vagy éppen Pókemberré változna, most ez a csoda is megtörténhet, hiszen arcfestőink bármilyen kérést teljesítenek.

Kisállat-simogató is lesz!

Október 10-én, szombaton a vidám programok mellett kisállatokkal is találkozhatnak a Premier Outletbe látogatók, ugyanis az outletközpont egy felelős állattartásról szóló nappal koronázza meg 11. születésnapját. A nap védnöke Tornóczky Anita, az Állatvédőrség kommunikációs vezetője lesz.

A rendezvényen bemutatkozó menhelyek kutyákat, macskákat és nyulakat hoznak magukkal. A kisállat-simogató mellett az örökbefogadásról is tájékozódhatnak az érdeklődők, állattartással kapcsolatos gyakorlati kérdéseiket pedig közvetlenül is feltehetik az állatorvosi tanácsadáson. Az állatos programok sora itt még nem ér véget, ugyanis igazi látványosság, kutyás bemutató is várja az érdeklődőket, a legbátrabb gyerekek pedig a pónilovaglást is kipróbálhatják.

Gyere el te is a családoddal a Premier Outlet rendhagyó születésnapjára, és állj ki a felelős állattartás mellett! Ne feledd, október 9. és 10. között találkozunk, a visszaszámlálás elkezdődött!

Ezt is szeretjük