Szuper gyerekkoncertek és gasztroélmények hétvégén: családi programajánló
Családi programok hétvégére az ország több pontján.

csalad
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyári forróság se vegye el a kedveteket a hétvégi aktív kikapcsolódástól! Ugyanis nagyszerű családi és gyerekprogramok lesznek, és nem csak a fővárosban.

Szombaton az Ördögkatlan Fesztiválra, míg vasárnap a Mizo Pöttömkertbe, valamint a Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztiválra várnak benneteket!

Mizo Pöttömkert: Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar

Budapest, Budapest Park - augusztus 6., 9:30-15:00

A Park nem csak a felnőtteké! A Mizo Pöttömkert havonta megújuló, érdekesnél érdekesebb interaktív programokkal várja a kisgyermekes családokat a Budapest Parkba minden hónap első vasárnapján. Nem lesz ez másként most sem: az állandó foglalkozások - arcfestés, életnagyságú társasjáték, mini diszkó, lovaglás, trambulin - mellett augusztus 6-án a Holdvilág Kamaraszínház és a Batyu Színház Rémusz bácsi című előadását adja majd elő, és színpadra lép Farkasházi Réka és a Tintanyúl is. A Pöttömkert rendezvényt gyerekek és felnőttek egyaránt ingyenesen látogathatják!

A programról bővebben itt tájékozódhatsz.

Jazzjátszótér: interaktív műsor

Kisharsány, Kovács Udvarház - augusztus 5., 11:00

Interaktív-improvizatív gyerekműsor a Dés András Trióval. Ami gyerekként még a világ legtermészetesebb dolga, azt felnőtté válva hajlamos az ember elfelejteni. Pedig az improvizáció sokszor hétköznapi helyzetekben is megkönnyítheti az életünket. A gyerekekkel való közös játék, improvizálás arról szól, hogy a jazz-zenészek és a gyerekek kölcsönösen adjanak egymásnak valamit.

A programról bővebben itt tájékozódhatsz.

Az aranyecset

Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad - augusztus 6., 10:30

Nemes Nagy Ágnes meséjében egy kisfiú kalandjait követhetitek végig, csodás születésétől kezdve egészen a küldetésének beteljesítéséig. A könyvet az igazsághoz való rendíthetetlen ragaszkodás példázatának, valamint a művészet teremtő erejének allegóriájaként olvashatjátok.

A programról bővebben itt tájékozódhatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ördögkatlan Fesztivál

Több helyszínen Baranyában - augusztus 1-5.

2008-ban gondolta úgy Kiss Mónika és Bérczes László, hogy barátaikkal létrehoznak Baranyában - Beremend , Nagyharsány , Kisharsány , Villánykövesd, több helyszín - egy mezítlábas fesztivált, ahol Törőcsik Maritól lopott mottóval összegyűjtik a "nem normális" embereket, azokat, akik nagyon is normálisak, csak éppen korszerűtlen módon a nyitottságot, kíváncsiságot, személyességet és minőséget képviselik, és akiknek értékrendjében előbbre van az emberség és a szeretet, mint a haszon. Kölcsönzik mindezt a két védnöktől, az első Ördögkatlant még megnyitó Cseh Tamástól és a már említett Törőcsik Maritól. 

A programról bővebben itt tájékozódhatsz.

Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztivál

Zamárdi, Szabadstrand - augusztus 3-6.

A Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztiválon a hazai street food szféra legkiemelkedőbb alakjai sorakoznak fel ezen a hétvégén. Vasárnap a gyerekek és a mozgás lesz a középpontban. A FitActive csapata által szervezett változatos vízi és szárazföldi sportprogramok és vetélkedők mellett izgalmas gyerekprogramok, arcfestés, buborékfújás, lufihajtogatás, ugrálóvár és az Alma Együttes koncertje várja a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt.

A programról bővebben itt tájékozódhatsz.

Ezt is szeretjük