Őszi kismamanadrágok körképe
Minden várandós nő álma, hogy megtalálja a neki való nadrágot, ami kényelmes és divatos is. Segítünk a választásban!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kismamák többségének a legnagyobb kihívást a nadrágok jelentik az öltözködésben. Talán te is akkor szembesültél először az alakod változásával és a velejáró ruházkodási problémákkal, amikor a régi, jól bevált nadrágok egyszeriben már nem értek össze rajtad, és bizony nyitva kellett felejtened a felső gombokat.

Míg más ruhák így vagy úgy átalakíthatók, és könnyedén hordhatók a várandósság kilenc hónapja során, a nadrág olyan mumus, ami sok leendő anyukát zaklat álmában. Hiszen mégiscsak alapdarabról van szó, ami fontos részét képezi egy nő ruhatárának, főleg ilyenkor, ősszel.

Amióta tudod, hogy babát vársz, bizonyára benned is átértékelődtek a dolgok, és a kényelmet, valamint a praktikumot helyezed előtérbe az öltözködés terén. Ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy búcsút kell intened a divatos holmiknak, és csak akkor nézhetsz feléjük újra, amikor gyermeked már kinőtt a homokozóból.

Tény és való, hogy nehéz a nőiesség látszatát fenntartani, amikor egy földgömbnyi hasra kell ruhát álmodnod, és később is, mikor időd nagy részét a játszótér színtere tölti majd ki. Mielőtt azonban végleg elkeserednél, fusd át a mai, modern kismamaboltok kínálatát, hiszen nagy segítségedre lehetnek abban, hogy stílusos és egyben kényelmes  ruhatárat tudj kialakítani magadnak.

A munkahelyen is csinosan

Ha nagy dilemmát jelent számodra, hogy mit viselj a munkahelyen szépen kerekedő pocakkal, először is gondold át, hogy hányféle nadrágra lesz szükséged.

A felsőruházatot sokkal könnyebb beszerezned, hiszen nem feltétlenül kell a speciális üzletek választékából szemezgetned. A nadrág azonban azért kényes kérdés, mert rendelkeznie kell néhány trükkös megoldással, hogy követni tudja a hasad növekedését.

Bizonyára te sem szeretnél minden méretváltozáskor új és új nadrágot beszerezni - melytől pár hónap múlva úgyis meg kell válnod -, mert az cseppet sem lenne gazdaságos. Ezért érdemes három vagy négy speciális, pocakbetétes darabra szert tenned, méghozzá különböző stílusúakra, hogy változatosan tudj öltözködni.

A B.Boom pocakbetétes szövetnadrágját hétköznapokon és különleges alkalmakkor is viselheted. Az ára 9990 forint. Szintén a B.Boom kínálatában találhatsz rá az oldalán gumis megoldású, övvel állítható kismamanadrágra, ami 6990 forintért lehet a tiéd. Azért is praktikus, mert sportosan elegáns stílusa miatt bármivel kombinálható.

A Kirakat.hu webáruház oldalán, a kismamadivat ajánlatában szerepel a 12 240 forintért kapható, pamut pocakbetétes, divatos fekete nadrág, ami különösen hálás darab az öltözködésben. A Maternelle A-vonalú fekete kismamanadrágját pedig 8900 forintért vásárolhatod meg.

Kényelmes és lezser

Nem muszáj bő mackónadrágba bújnod, ha kényelmesen szeretnél öltözködni a babavárás ideje alatt. Sportosan is lehetsz csinos, még a szabadidős tevékenységeid közepette is. A hideg idő beköszöntével azonban még jobban kell ügyelned arra, hogy fel ne fázz! Ezért is praktikusak a derekadat és a hasadat takaró pocakvédők.

A Quelle megkötős, hasvédős vászonnadrágját vidám színekben tudod megrendelni, 9995 forintért. A Christina Moda bő szárú kordnadrágja 6990 forintért gazdagíthatja ruhatáradat, a Maternelle vászon kertésznadrágja pedig még a hűvösebb időkben is viselhető, például egy vastag kardigánnal és tornacipővel. Ez a darab 9900 forintért lehet a tiéd. A B.Boom igazán divatos, felül bő, alul passzrészes nadrágja 6990 forintért válhat a kedvenceddé. A Kirakat.hu kismama-kollekciójában fellelhető, lezser fazon 21 600 forintért találhat gazdára.

Farmerban is kényelmesen

A B.Boom farmerkínálata is igazán széles, valószínűleg nehéz lesz választanod a bőség zavarában. Mi most a 7990 forintért kapható, egyenes szabású farmert ajánljuk figyelmedbe. A Kismamaruha.bolthely.hu weboldal kínálatában répa fazonú, felül pamutbetétes farmerra bukkanhatsz, 5990 forintért.

A Christina Moda sötét indigókék nadrágja 8690 forintba kerül, a Maternelle hasonló darabját pedig 12 900 forintért vásárolhatod meg. A Quelle kollekciójában a most divatos szaggatott, hímzett trendnek megfelelő farmernadrágot is találsz, méghozzá 9995 forintért. Szintén a Quelle készletéből rendelheted meg a farmer kertésznadrágot, amire 8995 forintért tehetsz szert.

Ha inkább átalakítanád

Meglehet, hogy kedvenc márkáidról várandósan sem szeretnél lemondani, éppen ezért inkább az átalakítás mellett döntesz. Egy varrónő bizonyára meg tudja mondani, hogy melyek azok a nadrágjaid, melyek könnyedén átformálhatóak kismamanadrággá, ha azonban nincs ilyen a korábbi ruhatáradban, akkor beszerezhetsz egyet-kettőt. Ebben az esetben az a legjobb, ha az átalakítás csupán ideiglenes megoldás, és visszafordítható, ha már nem lesz szükséged pocakbetétes megoldásokra.

A Re-Reserved lezser fazonú szövetnadrágja övvel állítható, így bizonyára kis átalakítással még pocakosan is viselheted. Az ára 9900 forint. A H&M buggyos csizmanadrágja 7485 forintért kapható.

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

A Promod bő szárú, kantáros darabja 12 ezer forintért lehet a tiéd, a Diesel alul passzrészes, felül lezser farmerja pedig 33 750 forintba kerül.

Ezt is szeretjük