Hol lehet nyuszit simogatni Budapesten? A gyerekek imádni fogják

Ha húsvét, akkor nyuszik: de hol találhattok nyuszisimogatót a gyerekkel?

Nyuszisimogató Budapesten
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyerekek odavannak a pihe-puha szőrű nyuszikért, így talán egy nyuszi lenne számukra a legkedvesebb húsvéti ajándék. Szülőként azonban ennek ellenére is fontos tiszta fejjel, megfontoltan eldönteni, megvannak-e a nyuszitartáshoz a megfelelő körülmények, illetve a hosszú távú gondozásra elég felelősségérzet a gyerekekben.

Az ajándéknyuszi ugyanis nem vendégségbe jön, hanem örökre marad, és a gyereket is, az állatot is megviseli, ha pár nap után mégis visszakerül az eladóhoz. Sokan szabadon is engedik a vadon élésben teljesen tapasztalatlan állatokat.

Nyuszisimogatók Budapesten

Jóval felelősségteljesebb döntés, ha a család nyuszivásárlás helyett ellátogat az egyik nyuszisimogatóba, ahol a gyerekek megcsodálhatják, megsimogathatják a kis állatokat. Ez ugyanúgy öröm a számukra.

A fővárosban több helyütt is lesz alkalom húsvétkor nyuszit simogatni.

Fővárosi Állat- és Növénykert, Holnemvolt vár

Az állatkert gyerekbirodalma, a Holnemvolt vár külön húsvét alkalmából létesített nyuszisimogatóval várja a családokat. A látogatás most még izgalmasabb lehet, hiszen nemrégiben, mint az állatkert honlapján írja, rackajuh született, így őt is megcsodálhatják a kicsik.

Nyitva tartás: 9.00-17.30-ig. A belépés a szokásos jegyárakkal felnőtteknek 3300, gyerekeknek 2200, diákoknak 2500 forint.

Várkert Bazár

A Várkert Bazár húsvéti programja április 22-ig, hétfőig bezárólag várja vendégeit. Az állatsimogató mellett lesz lehetőség pónilovaglásra is, de koncertek, gólyalábas színház, kézműves foglalkozások, mesterségbemutató és számos gasztronómiai finomság is várja a látogatókat.

A program ingyenes, húsvétkor mindennap 10.00-tól 21.00-ig tart.

Gozsdu Udvar

A Gozsdu Udvar Húsvéti kavalkád című programja keretében várja a gyerekeket hétfőn (04.22.). Nyuszisimogató, kézműves foglalkozások, zenés tornaóra és arcfestés lesz a C-udvarban.

A családi program ingyenes, 10.00-tól 18.00-ig várják a látogatókat.

Piczinke húsvét - XII. Konkoly Thege út 20.

A Piczinke Póniudvar húsvéti foglalkozása vasárnap és hétfőn (04.21-22.) várja nyuszisimogatási lehetőséggel a gyerekeket. A nyuszik mellett lesznek bárányok és kis kecskék is, és természetesen lehetőség nyílik megbarátkozni a minipónikkal is. A rendezvényen nyusziajándék-keresés is lesz, emellett kézműves foglalkozás, népi játszótér és sok-sok egyéb, a gyerekek kedvére való lehetőség.

A belépés felnőtteknek 1500, gyerekeknek 2990 forint.

A gyerekprogram, ami nem volt jó ötlet

A nyuszisimogatás remek dolog, de készültek már húsvéti fotók olyan gyerekekről is, akiknek nem tetszett a meglepetésprogram.

Húsvéti gyerekfotózás: 10 képet mutatunk, hogyan ne csináld!

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük