Milyen sorsot hordoz a gyerek neve?
A legnépszerűbb januári keresztnevek
A név sokkal több, mint egyszerű címke: a sors jegye lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos kultúrában a név az élet forrása - összekapcsolja az embert a lelkével. Ezáltal pedig szerepet játszik szociális és társas kapcsolataiban, hivatásában, sőt, az anyagi javakhoz való viszonyában, azaz befolyással van sorsának alakulására.

A keresztnév alapján tehát már most látható - legalábbis nagy vonalakban -, hogy milyen lesz gyermeked nagyobb korában, és miképp boldogul majd az élet különböző területein. Cikkünk segítségével most pillantást nyerhetsz a jövőbe.

Fruzsina - Vidám

Fruzsina nevű gyermeked szeretetre született - figyelemmel, együttérzéssel és segítőkészséggel árasztja majd el mindenkori környezetét. A feleség- és anyaszerepet egyenesen neki találták ki, ám megbízhatóságának és kitartásának köszönhetően a szakmájában is kiválóan boldogul majd, még akkor is, ha nem kifejezetten célja karriert építeni.

Mély lelkisége ellenére nem mentes némi szélsőségtől sem - hajlamos lehet a körülötte lévők egyes megnyilvánulásaiba a sértő szándékot belelátni, ezt azonban mindenki elnézni majd egy ilyen kedves teremtésnek.

Sára - Uralkodónő

Sára nevű kislányod igazán bűbájos jelenséggé válik majd nagyobb korára - vonzó megjelenéséhez olyan, tipikusan nőies tulajdonságok párosulnak, mint a kedvesség, a gyengédség és az együttérzés.

Mindemellett azonban nem feledkezik meg feladatáról sem, így céltudatossága és racionalitása révén igyekszik minden lehetséges módon jobbá tenni a körülötte lévők életét. Szerencsére az égiek némi egészséges önzéssel is megáldották, így nem zsigereli ki magát mások érdekében, és a saját vágyait is képes lesz megvalósítani.

Gerda - Ág, vessző

Gerda nevű gyermekedet az égiek rendkívüli belső erővel vértezték fel, ez azonban kötelezettségeket is ró rá: feladata, hogy támaszt nyújtson azoknak, akik kevésbé szerencsés adottságokkal és képességekkel érkeztek erre a világra, mint ő. Valószínűleg ennek megfelelően választ majd hivatást is, ám bármi lesz is a szakmája, szinte biztos, hogy előbb-utóbb irányító pozíciót tölt majd be. Nemcsak időt és energiát, hanem sokszor anyagiakat is áldoz szociális kapcsolatainak ápolására - részben azért, mert alapvetően melegszívű ember, részben pedig azért, mert szüksége van a környezetéből érkező pozitív visszajelzésekre.

Adél - Nemes

Adél nevű kislányod rendkívüli nyitottságról és toleranciáról tesz majd tanúbizonyságot élete során - lényegében mindent és mindenkit el tud fogadni, már csak azért is, mert valahol legbelül érzi, hogy ez az életfeladata.

Alapvetően szociális lény, önzetlenségében azonban közrejátszik az elismerésre való igény is, emiatt pedig mind a munkában, mind a magánéletben hajlamos lehet aránytalan terhet vállalni.

Ezt megelőzendő fontos, hogy már kiskorában tudatosítsd benne: nem kell az újabb és újabb eredményeket hajszolnia, hiszen egyszerűen csak önmagáért is éppúgy szerethető.

Ábel - Lélegzet

Egyfajta áldozatvállalásra való hajlamot hordoz magában csemetéd, ha Ábelnek hívják - ami azonban szerencsére nem jelenti azt, hogy feladja önmagát. Ez a keresztnév sokkal inkább utal arra, hogy gyermeked igyekszik majd úgy élni, hogy ezzel másoknak is hasznára legyen, hiszen eleve ezzel a céllal született le a Földre. Ennek megfelelően emberi kapcsolatait a tolerancia és a konfliktuskerülés határozza meg - legalábbis egy ideig. Mély érzései ellenére ugyanis kellőképpen racionális, így azonnal észreveszi, ha valaki megpróbál visszaélni a jóindulatával, és ilyenkor nagyon is határozottan képviseli az érdekeit.

Kicsik lelki problémái és megoldásaik

Az élete első éveiben szerzett lelki sérülések a gyerek egész további sorsára befolyással lehetnek. Videónkból megtudhatod, miként oldhatod fel őket.

Benjámin - A szerencse fia

Benjámin nevű csemetéd irányításra termett - az égiek éppen azért ruházták fel átlagon felüli képességekkel, hogy vezető szerepet betöltve jobbá tegye szűkebb vagy akár tágabb környezetét. Határozott, egyszersmind empatikus emberként igyekszik is teljesíteni feladatát, miközben a saját sorsa is pozitívan alakul: egyre feljebb lépked a munkahelyi ranglétrán, és az egzisztencia megteremtése sem okoz gondot számára, ráadásul a családi élete is boldog lesz. Fontos azonban, hogy még idejében megtanítsd, miként kezelje a sikert, hogy az ne részegíthesse meg.

Vince - Győztes

Vince nevű csemetéd feladata a felelősségvállalás - mind önmagáért, mind pedig másokért. Szinte a semmiből is képes megteremteni mindazt, amire neki és szeretteinek szüksége lehet, állhatatosságának köszönhetően pedig a munkájában is sikereket arat, sőt, nem kizárt, hogy idővel megalapítja saját vállalkozását. Szociális és társas kapcsolataiban némi nehézséget okozhat számára, hogy érzelmeit nehezen önti szavakba - ám akik igazán közel állnak hozzá, tudják, hogy kevés ilyen melegszívű ember van a világon, és ezt kellőképpen méltányolják is.

Milyen karmát hozott magával a gyerek?
Mint mindenki, gyermeked is valamilyen karmával született le a Földre. A témáról itt olvashatsz bővebben.

Marcell - Mars hadistenhez tartozó

Marcell nevezetű lurkód számára a gazdagságot nem az anyagi, hanem a szellemi-lelki értékek jelentik, melyeket életfeladatának megfelelően igyekszik másokkal megosztani.

Bár adottságainál és képességeinél fogva idővel vezető is válhatna belőle, neki fontosabb, hogy olyan munkát végezzen, ami által ténylegesen létrehozhat valamit. Így valószínűleg nem számíthat topmenedzseri fizetésre, mivel azonban a megszerzett javakkal ösztönösen jól sáfárkodik, anyagi nehézségekre sem kell számítania. Kapcsolataiban egyenes, egyszersmind lojális - a szeretetből pedig, ami a körülötte lévőktől árad felé, rengeteg erőt meríthet majd.

Ezt is szeretjük