Milyen karrier vár a gyermekedre?
Születésnapja elárulja!
Csemetéd karrierje bizonyos mértékben már a születése pillanatában eldőlhet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy ember sikeres karrierjéhez több tényező is hozzájárul. Pályáját befolyásolja, hogy milyen iskolába járt, hogy mennyire céltudatos, és persze az is, hogy mennyire tud helytállni a megszerzett pozícióban. Nem kell azonban kivárnod, míg gyermeked felcseperedik, és megkapja álmai állását.

Egyesek szerint a személyiségjegyeket, melyek nagy hatással vannak az életútra, a születés pillanata is meghatározza - tudd meg, ezek szerint mi vár csemetédre!

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Ha hétfőn született, csemetéd kreatív, kitartó és mindenre elszánt lesz a munkájában. Rendkívüli terhelhetősége és precízsége miatt felettesei is nagyon kedvelik majd, és elvégzett munkájának meg is lesz az eredménye. Gyorsan halad majd előre a ranglétrán, hiszen pályáján az is segíti, hogy nyitott az új dolgok iránt. Így munkája során mindig fejlődni próbál, és nem akar sokáig egy középszerű pozícióban megállapodni: ha egyszer lehetőséget kap valamilyen területen, szakmai előmenetelére te is büszke lehetsz.

Ha kedden született

A keddi gyermekeknek mindenért, így a szakmai sikerekért és az elismerésért is meg kell küzdeniük. Az ezen a napon született lurkók ugyan nagyon okosak és kitartóak felnőttkorukban is, a szerencse általában nem áll melléjük, így eredményeik sokszor dupla erőfeszítésnek köszönhetőek. Nem szabad azonban elkeseredned, ez nem azt jelenti, hogy gyermekedre kilátástalan élet vár. Épp ellenkezőleg. Az, hogy mindent a saját erejéből kell elérnie, az évek során jól képzett, felkészült szakembert formálhat belőle, aki bármilyen kihívásnak meg tud felelni.

Ha szerdán született

Ha a szerdai napon jött világra gyermeked, akkor nagy valószínűséggel a főnök egyik kedvence lesz minden munkahelyén.

Nem érdemtelenül becsülik majd őt azonban, hiszen felkészültségének, szakmai alázatának köszönhetően munkájára büszke is lehet. A legtöbb helyen szívesen foglalkoztatják, de tovább növeli sikereit, hogy munkáját mindig nagyon körültekintően és alaposan végzi. Így, bár ő is követ el hibákat időnként, ezeket gyorsan képes helyrehozni, ez pedig a szakmai fejlődés mellett folyamatos előrelépést is jelenthet majd számára.

Ha csütörtökön született

Amennyiben csütörtökön született, csemetéd mindenre nyitott, az új dolgok iránt mindig érdeklődő lesz. Ez a rugalmasság nagyban hozzájárul majd karrierjének sikerességéhez is. Kíváncsiságának és tudásvágyának köszönhetően minden bizonnyal rendkívül széles látókörrel rendelkezik majd a szakterületén, így soha nem marad munka nélkül. Bár előfordulhat, hogy nem a legnépszerűbb szakmák egyikét választja, mindig akad majd ember, aki megbecsüli alapos tudását. Óvatosnak kell azonban lennie, hiszen jóhiszeműségét többen is megpróbálhatják kihasználni, nem árt tehát, ha egy jó adag emberismerettel is felvértezi magát az évek során.

Ha pénteken született

Ha pénteken látta meg a napvilágot gyermeked, akkor nagyon változatos karrierre számíthat. Nem az első munkahelyén fog megállapodni, hiszen a folyamatos váltások, az újabbnál újabb kihívások jelentik majd számára a sikert. Lesz persze olyan munkája is, melyben kevésbé lesz eredményes, de ő ezeket sem fogja csalódásként megélni. Inkább a tapasztalatszerzési lehetőséget látja minden ajánlatban, akármilyen pozícióról legyen is szó. Mivel azonban a kalandvágy is igen erős benne, nem kizárt, hogy karrierje átmenetileg vagy hosszabb időre külföldre szólítja.

Ha szombaton született

Aki szombaton született, céltudatos és rendkívül ambiciózus lesz a munkájában. Ezen tulajdonságainak köszönhetően csemetéd nemcsak sikeres, de elismert is lehet az általa választott szakterületen. Az sem okoz neki gondot, ha több emberrel kell együttműködnie, hiszen kiemelkedő kommunikációs képességei révén jól tud bánni velük. Bár az előmenetel fontos számára, a siker ellenére nem veszíti el emberségét és közvetlenségét. Ha tehát főnöki pozícióig jut, beosztottjai kedvelik majd, hiszen a szakmai elvárások mellett egyben barátjuk is lehet.

Ha vasárnap született

Ha vasárnap jött a világra csöppséged, akkor annak ellenére, hogy jó szakember válik belőle felnőttkorára, nem lesz karrierista. Mivel segítőkészsége és jóhiszeműsége miatt gyakran kihasználhatják, nem ő lesz az, aki minden előléptetés alkalmával kinevezésben részesül. Egy megfelelő, emberséges munkahelyen azonban megbecsült kolléga lehet, és hasonló közegben ő is jól érezheti magát. A rábízott munkát mindig tisztességgel elvégzi, és annak ellenére, hogy a siker babérjait néha megpróbálja valaki más learatni helyette, kitartása idővel sikerre viszi. Bár főnöki pozícióig valószínűleg nem jut, nála megfelelőbb jobb kezet senki nem találhat.

Ezt is szeretjük