Képek! Milyen a testalkatod?

Ebben lehetsz dögös pocakosan is

Nem tudod, mi előnyös számodra pocakosan? Nézd meg, milyen ruhákkal finomíthatsz a vonalaidon!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A várandósság ideje alatt teljesen természetes, hogy megváltozik az alakod. A pluszkilók ilyenkor senkit sem kerülnek el, ami részben a vízháztartásban bekövetkező változásoknak, a megnövekedett melleknek, illetve a gyarapodó pocaknak tudható be, de a hatodik hónaptól kezdve már a zsírlerakódás is szemmel látható.

Ám leginkább az alap testalkatod határozza meg, hogy hová csoportosul rajtad a súlyfelesleg, melynek arányai nem változnak meg a terhességed folyamán, csupán optikailag rendeződik át az összkép a gömbölyű pocakod miatt.

Egy megfelelő öltözékkel azonban sokat tehetsz azért, hogy ne mosódjanak egybe a körvonalaid, és csak az előnyös részletek kapjanak hangsúlyt.

Milyen a testalkatod?

Mielőtt felfrissítenéd a ruhatárad, a megváltozott méreteiden kívül a terhesség előtti testalkatodat is vedd figyelembe, hiszen mérvadó lehet az ideális darabok kiválasztásánál.

Körte testalkat

A tested alsó része hangsúlyosabb, így a várandósság ideje alatt felszedett pluszkilók is leginkább fenék-, comb-, illetve csípőtájékon fognak jelentkezni nálad. Mivel a lábaid rövidnek tűnnek a vékonyabb felsőtestedhez képest, pocakosan is arra kell törekedned, hogy optikailag megnyújtsd őket, mert a méretes hasad még jobban összenyomhatja a látványt. Tehát alul slankíts, felül pedig szélesíts, hogy ne tűnjenek el a vállaid!

Alma testalkat

Pont a fordítottja jellemzi, vagyis a felsőtest erősebb, robusztusabb, mely fokozatosan karcsúsodik a lábak irányába. Mivel elve nagy mellmérettel rendelkezel, az a pocakoddal együtt még inkább tömörítheti a vonalaidat. A lábaidat bátrabban hangsúlyozhatod, csípőig azonban palástolnod és nyújtanod kell az idomaidat.

Így légy szexi pocakosan is

Nézegess képeket!

Elolvasom

Homokóra testalkat

Hajlamos vagy hízásra, de mindig arányosan oszlik el rajtad, ezért kifejezetten nőies típus vagy, még kismamaként is. Azonban pocak nélkül a karcsú derekad volt a kiegyenlítő pont, így továbbra is érdemes egy szűkített derékívet csalni magadnak.

Terhesség hétről hétre
Kövesd nyomon a baba fejlődését, és tudd meg, melyik a héten mivel készülhetsz az anyaságra. Ide kattintva minden információt megtalálsz.

Fiús testalkat

A te esetedben minden hangsúlytalan, hiszen alapvetően kis mellek és fiús, szögletes csípő jellemez, mely ív nélkül éri el a derekadat. Ez amolyan téglaformát eredményez. A terhesség jó hatással lehet rád, hiszen nőiesebbé teszi a vonalaidat, ettől függetlenül nem árt az öltözködéssel is rásegíteni.

Ezt is szeretjük