Mikor született a gyermeked? Ismerd meg legfőbb karmikus feladatát!
Az ezoterikus tanok szerint minden gyerek feladattal érkezik a világra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak a gyerek neve befolyásolja azt, hogy milyen életfeladat jut neki, hanem a bolygók állása is. Ahogyan a különböző csillagjegyek más-más személyiségvonásokkal ruházzák fel az embert, úgy a karmájáról is árulkodnak.

Ismerd meg, hogy gyermekednek mit írtak meg a csillagok!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos jegyben született gyerekre jellemző az élet szeretete. Nála nincs olyan, hogy kárba ment idő, mert egész életében azt keresi, hogyan tudná kihasználni a lehető legjobban a lehetőségeit. Az a feladata, hogy impulzív természetével másoknak is megmutassa a dolgok pozitív oldalát. Szerencsére mindehhez elég intelligens, és a szónoki képességeknek sincs híján, bár határozottsága sokszor csap át vehemenciába.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha a csemetéd a Bika jegyében látta meg a napvilágot, akkor egészen különleges életfeladat jutott neki, amire mindenki vágyik: az önmegvalósítás. Képzelőereje felülmúlhatatlan, ráadásul hihetetlen kitartással és ítélőképességgel társul, amit mások is megirigyelhetnek. Küldetését akkor teljesítheti, ha sikerül saját magát a lehető legjobban megismernie. Ebben művészi vénája segít - hagyd, hogy azzal foglalkozzon, ami érdekli.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Nem egyszerű karma jutott a jegy szülötteinek. Azért jöttek e világra, hogy szociális és diplomáciai érzékükkel egészen új szemléletmódot mutassanak az embereknek. Ebben hasznukra válik irányító énjük, ám hajlamosak lehetnek alapvetően a saját érdekeiket szem előtt tartani. Így elsősorban azt kell megtanulniuk, miként tudják a sorsukat úgy alakítani, hogy az valamennyi érintett számára jó legyen.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Talán a Rák gyerekek dicsekedhetnek a legpozitívabb karmával. Az ő feladatuk ugyanis az, hogy a saját és környezetük érzelmi biztonságát megteremtsék, így több csillagjeggyel ellentétben nem az egész világ sorsát cipelik a hátukon. Ők azok, akikben a család és a rokonság egyöntetűen megbízik, hiszen nemcsak rendkívüli empátiával, de széles látókörrel is rendelkeznek, így mindenben szívesen segítenek.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán csillagjegyű gyerek szeret a középpontban lenni, így talán nem annyira meglepő, hogy életfeladatául az irányítást kapta. Az a sorsa, hogy megnyerő személyiségével és fejlett verbális képességeivel az emberek vezetőjévé váljon. Mivel sorsútjában az is szerepel, hogy másokat elkápráztasson, sajnos hajlamos abba a hibába esni, hogy túl nagyokat álmodik. Meg kell tanulnia, mi az, amihez valóban elég ereje van, hogy véghezvigye.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a gyermeked a Szűz csillagjegyében született, akkor igazi ellentmondásos személyiség. Egyrészt két lábbal áll a földön, másrészt annyira gazdag a fantáziája, hogy mindig tud újat mutatni. Ez a két tulajdonsága különösen jól jön a karmája megvalósításában, vagyis hogy valami kiemelkedőt alkosson életében, amit meghagyhat az utókor számára. A zodiákus szülöttei gyakran találnak magukra a képzőművészetek valamelyik ágában, ám ehhez a vénájukhoz gyakran társul erős érdekérvényesítő személyiség.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Gyermeked a Mérleg jegyében látta meg a napvilágot? Akkor kissé bizonytalan személyiség, amit a megfontoltságával igyekszik leplezni. A sorsát azonban nem kerülheti el, élete legnagyobb döntéseit hosszú mérlegelés és felkészülés nélkül kell meghoznia, vagyis saját magával kell megküzdenie a karma szerint. Ez az ő kihívása, de nem riad meg, hála annak, hogy nagyon racionális gondolkodású és az érdeklődési köre is egészen széles.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha gyermeked a Skorpió jegyében született, akkor igazán határozott személyiséggel áldotta meg a sors. Természetesen e mellett a tulajdonság mellett a karma mesterei sem egyszerű feladattal ruházták fel, olyan elképzeléseket kell megvalósítania, amiket mások csak dédelgetnek, mert nem elég kitartóak a végrehajtásához. Önfejűsége és makacssága még jól is jön, hiszen ezek a tulajdonságok segítik, hogy céljait elérje.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas igazi harcos, akinek a vérében van, hogy a szeretteit védelmezze: életfeladatául is ezt kapta. A család megóvása és segítése mindennél fontosabb számára, minden csak ezután jön. Kapcsolatteremtő képessége egyedülálló, amelyet szintén egyedi intellektusa egészít ki. Igyekszik a maximumot kihozni a helyzetekből, de mindig úgy, hogy abból a környezete a legtöbbet nyerje. Fontosabb neki mások épsége, mint a sajátja.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A legtöbb csillagjeggyel ellentétben a Bak gyerek már kiskorában is sokkal komolyabb a társainál, jóval racionálisabb gondolkodású, mint a vele egykorúak. Ezek a tulajdonságok egész életére kihatnak, ugyanis az a karmája hogy mindent megvalósítson, amit eltervez. Ez a feladat nem tűnik egyszerűnek, de szerencsére a Bak minden olyan tulajdonsággal rendelkezik - megfontoltság, stabilitás, precizitás - amivel elérheti a célját.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A sors nagy kegyeltje a Vízöntő gyerek, hiszen nemcsak különlegesen egyedi személyiséggel rendelkezik, hanem életfeladatául is a szabadság megvalósítását kapta. Neki azt kell megtanulnia, hogy miként tudja úgy ledönteni maga körül a korlátokat, hogy ezzel mások életét is pozitívan befolyásolja. Ebben segítségére lesz, hogy a világ minden egyes dolgára nyitott, amit ráadásul hipergyors felfogásával könnyedén be is fogad.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak csillagjegyű gyerek a nagy kedvenc, imádja mindenki, aki csak egyszer is találkozott vele. Az ő életfeladata az, hogy megtanulja érzékelni a környezetében élők rezdüléseit. Ehhez óriási empátiát és segítőkészséget kapott fő személyiségvonásként, így nem annyira nehéz dolga, pláne, hogy egyfolytában a föld felett lebeg, sosem kesereg. Számára a szellemi értékek fontosabbak, mint az anyagi javak.

Te hiszel a karmában?

Ezt is szeretjük