Mikor született a gyerek?
Ilyen rejtett tehetsége van
Gyermeked rejtett tehetségének talán már most megmutatkozik néhány apró jele, de, ha biztosra akarsz menni, olvasd el horoszkópunkat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyermeked születésétől kezdve magában hordoz bizonyos jellemzőket, sőt, világra jöttének ideje azt is meghatározza, hogy milyen adottságok és képességek rejtőznek benne.

Csillagjegye alapján most megtudhatod, hogy miben lehet igazán tehetséges kicsid, és melyik irányba érdemes öt terelgetned.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Valószínűleg már most érezhető Kos jegyű gyermekeden, hogy nincs híján önbizalomnak, akaraterőnek és határozottságnak, ami igazán könnyeddé és problémamentessé teszi majd gyermekkorát és felnőtt életét is. Kicsid azonban nem éri majd be ennyivel, és a fentieket, illetve a benne rejlő hivatástudatot is kamatoztatva akár igazi élsportoló válhat belőle. A fenti tulajdonságainak köszönhetően bármely más területen is jól boldogul majd.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika jegyében született gyermeked rendkívül fejlett szépérzékkel van megáldva. Lehet, hogy élete első éveiben ez még nem nyilvánul meg, ennek ellenére teljesen biztos lehetsz abban, hogy kicsid soha nem fog mellényúlni, ha valaminek az ízléses feldíszítéséről, tálalásáról lesz szó. Éppen ezért talán érdemes már egészen kiskorától támogatnod őt abban, hogy ki tudjanak teljesedni ez irányú vágyai, ily módon szerzett tapasztalatait pedig majd felnőttként is sikerrel kamatoztathatja.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Kissé zavarosan indul majd csöppséged önkiteljesítése, hiszen sokrétű érdeklődése miatt nehezen találja meg, mi is passzol igazán személyiségéhez. Születésének időpontja azonban hozzásegíthet benneteket a helyes út megtalálásához, hiszen az asztrológia szerint az Ikrek csillagjegy szülötte igazán fejlett logikával és magas fokú intellektuális készséggel van megáldva, mely tulajdonságai révén bármit elérhet az életben.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Nagyon jól állhattak a csillagok gyermeked születésekor, hiszen igaz, hogy a Rák jegyben született gyerekek viszonylag kevés dologban tehetségesek, de azokban kiemelkedően. A csöppségedben rejlő rendkívüli adomány a konyhában fog leginkább megmutatkozni, hiszen fejlett ízérzékelésének és kiváló ízlésének köszönhetően fantasztikus dolgokat fog alkotni a tűzhely mellett állva. Akár elismert gasztronómiai szakember is válhat belőle.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán-gyermek esetében nem lehet igazán rejtőzködő tehetségről beszélni, hiszen a jegy szülöttei szeretik megmutatni, mit is tudnak igazán. Ezt az elvet követve kicsid is hamar a világ tudtára hozza majd, hogy igazán jó érzéke van a szép és ízléses dolgok előállításához, mely tulajdonságait kreativitásával kiegészítve tudja majd igazán kamatoztatni. Éppúgy lehet belőle fodrász vagy kozmetikus, mint divattervező vagy lakberendező, de az sem kizárt, hogy művészi pályára lép.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegy sajátosságainak köszönhetően gyermeked számára rendkívül fontos lesz a rend és a tisztaság, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Ez a tulajdonsága jó ideig rejtve marad majd, ám idővel egyre határozottabban nyilvánul meg. Felnőttként ez a fajta igényessége hatalmas előnyt jelent számára - hivatásbeli sikereit éppen az átláthatóságra való törekvésnek köszönheti.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegyében született csöppséged meglehetősen visszahúzódó, és érezhetően igyekszik elkerülni a feszült helyzeteket, ám, ha mégis nézeteltérésbe keveredik, profi módon kezeli azt. Mindez persze jelenleg még nem akaratlagos, de jó, ha tudod, hogy gyermeked magas fokú toleranciával és fejlett problémamegoldó képességgel rendelkezik, mely tulajdonságait karrierje szempontjából is érdemes fejleszteni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Köztudott, hogy a Skorpió-szülöttek indulatokkal és érzelmekkel teli emberek, ám azt már kevesebben tudják róluk, hogy rendkívül kitartóak is. Éppen ezért biztos lehetsz abban, hogy, ha gyermeked egyszer kieszel valamit, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy azt el is érje. Személyiségének megfelelően leginkább a rövid távú célok megvalósításához lesz tehetsége - ám a sok kisebb eredmény nagy ívű pálya befutását teszi lehetővé.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nem hiába lesz minden társaság központi személyisége kicsid, hiszen a benne rejlő pozitív energiák mindenkire pozitív hatást gyakorolnak majd. Eleinte csak egy-egy önkéntelen, kedves szóval vagy gesztussal csempész örömet a körülötte lévők mindennapjaiba, később azonban komplett problémamegoldó tervek kidolgozásával könnyíti meg mások életét. Szerencsére elég racionális ahhoz, hogy emellett a saját ambícióit se hanyagolja el.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Alapossága és precízsége legfőbb erénye gyermekednek, amihez rejtetten bár, de magas fokú problémamegoldó készség is kapcsolódik. Ezek együttes alkalmazása teszi lehetővé, hogy kicsid saját gondjain túl mások nehézségein is könnyedén tudjon segíteni. Ezt pedig minden adandó alkalommal szívesen meg is teszi majd, ám ügyelnie kell arra, hogy energiái ne forgácsolódjanak szét.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő jegyében született gyermeked természetéből fakadóan egyetlen pillanatra sem tud nyugton maradni, így hamar megmutatkozik majd, hogy kommunikációs, problémamegoldó és kapcsolatteremtő készsége egyaránt rendkívül fejlett. Tovább fokozza majd sikerességét, hogy, miután megismerte saját erősségeit, kamatoztatni is jól tudja majd őket - ugyanis szerencsére az érdekérvényesítő képességnek és a határozottságnak sincs híján.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak csillagjegy alatt született csöppségedből igazi művészlélek válik. Egészen pici korától kezdve érdekli minden, ami az alkotással kapcsolatos, legyen szó rajzolásról, festésről, gyurmázásról vagy akár egy legófigura megálmodásáról. Ez persze önmagában még nem biztos, hogy elég a sikerhez, de a benne rejlő szépérzék és kreativitás hozzásegíti ahhoz, hogy boldoguljon valamilyen művészeti ágban.

Ezt is szeretjük