Mikor lesz a legboldogabb a gyerek? Születésnapja elárulja
Most megtudhatod, melyik életszakaszában valósítja meg önmagát a gyermeked.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincsenek véletlenek, a sorsunk előre meg van írva, de azért azt se felejtsd el, hogy a sikerért tenni is kell. Ha szeretnéd, hogy a lurkód kiegyensúlyozott, boldog életet éljen, akkor nézd meg, mikor van erre a legnagyobb esélye.

Ehhez nincs szükséged különleges adatokra, csak arra a napra, amikor a világra jött. Az előrejelzésünk segítségével megtudhatod, melyik életszakaszában várható a legszerencsésebb periódusa.

Hétfő

Ha gyermeked a hét első napján érkezett, akkor hajlamos lehet a maximalizmusra és az elégedetlenségre. Mindig mindenben az élen akar végezni, ha nem sikerül, azt kudarcként éli meg.

Fontos, hogy megtanítsd neki: értékelje, amit elért az életben, csak így lehet kiegyensúlyozott személyiség. Ezt igazán csak 30 éves kora körül látja be, onnantól várható egy sikeresebb és boldogabb periódus a mindennapjaiban, amikor elégedettnek érzi magát.

Kedd

A keddi nap szülötteire rengeteg megpróbáltatás vár, melyek alaposan megedzik őket. Gyermeked mentálisan erős lesz, ám az érzelmeit nehezen fejezi ki.

Élete első szakaszában az önmegvalósítást és a saját érdekeit helyezi előtérbe, a családi élet szépségeit pedig csak 40 éves kora körül tudja értékelni. Éppen ezért elég későn kopogtat nála a szerencse, ám akkor huzamosabb ideig kíséri a lépéseit.

Szerda

Ha gyermeked szerdán érkezett, akkor valószínűleg olyan elvárások szerint él, melyek elnyomják a saját személyiségét.

Olyan világot teremt magának, amelyben szigorú szabályok uralkodnak, a társadalmi normákat pedig minden körülmények között tiszteletben tartja. Ha egy kicsit spontánabb tud lenni, akkor izgalmas színeket fedezhet fel a világban. Ám ehhez elég sokat kell várnia: 35-40 éves kora előtt nem nagyon olyan fordulat az életében, mely ezt eredményezné, de komolyabb hullámvölgyek sem nehezítik a mindennapjait.

Csütörtök

A csütörtökön érkezett gyermekek igaz életművészek, akiknek egész életét szerencsés fordulatok kísérik. Nem találkozik túl sok akadállyal, így már húszas éveiben is nagyon boldognak mondhatja magát. Legfőképpen a kerek évfordulók hoznak változásokat és kiegyensúlyozott időszakokat, ám a kitöltő időt sem árnyékolják be tragédiák. Azért fontos, hogy egy kis komolyságra és higgadtságra neveld, néhány szituációban szüksége lesz rá.

Péntek

Ha lurkód pénteken született, akkor igazi magányos harcos alkat, akinek nincs szüksége társra, érzelmi támogatásra.

Legalábbis nagyon sokáig így gondolja, ám viszonylag későn, a negyvenes évei elején egyik pillanatról a másikra megállapodhat - teljesen megdöbbentve ezzel a környezetét, és talán saját magát is. Igazán boldog akkortól lehet, amikor fel tud oldódni egy kapcsolatban, és ki tudja bontakoztatni a személyiségét. Ettől kezdve csak a családjának él, minden energiáját a gyereknevelésbe fekteti. A második legboldogabb periódus 60 éves kora körül jöhet el, amikor az unokáival törődhet.

Szombat

Ha csemetéd szombaton érkezett, akkor valószínűleg nehezen találja meg az egyensúlyt a munka és a családja között. Hol a karrierjét helyezi középpontba, ezzel egy időben elhanyagolja a családját, hol fordítva. Ettől folyton frusztrált, aggodalmas lehet, ami miatt nem tudja igazán élvezni az életet. A harmincas évei elején jöhet egy fordulópont, ami megváltoztathatja a nézőpontját, és ennek segítségével rálelhet az arany középútra.

Mivel hajlamos az elbizonytalanodásra, támogasd a döntéseiben - biztos háttér nélkül nem lehet boldog.

Vasárnap

A hét utolsó napján érkezett gyermekek hajlamosak lehetnek a külvilág elvárásainak élni, ám a szívük mélyén lázadoznak a normák ellen. Amint sikerül feloldaniuk ezt a kettősséget, és megerősödve felvállalni a véleményüket, onnantól érkezhet az életükbe az első szerencsés periódus, melyet még több is követhet. Ennek egyik útja a spirituális befelé fordulás lehet, lurkód már egészen pici korától őszinte érdeklődéssel fordulhat a keleti tanok felé. Ne akadályozd meg ebben, így igazán kiegyensúlyozott személyiség válhat belőle.

Ezt is szeretjük