Miben lehet a legsikeresebb a gyereked? A karrierbolygó elárulja

A Mars megmutatja, hogy mely területen hozhat létre rendkívülit.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára érdekel, milyen területen hozhat létre valami igazán nagy dolgot a gyerkőc felnőttkorában. Az asztrológia szerint erre vonatkozóan támpontot adhat a Mars elhelyezkedése a kicsi születési képletében.

A vörös bolygóként is emlegetett égitest ugyanis a tettvágy, az akaraterő és a küzdeni akarás mellett a hivatást is jelképezi. Ha tehát tudod, hol áll a gyerkőc Marsa, az is hamar kiderül, hogy miben teljesedhet ki igazán.

Nem tudod, hol áll a gyerek Marsa?
Kattintsd ide, add meg a születési adatait, és egy percen belül a kezedben lesz csemetéd személyre szabott horoszkópja, amelyből minden kiderül!

Kos

Csemetédet rendkívüli impulzivitással és dinamizmussal áldották meg az égiek. Minél nagyobb a kihívás, annál nagyobb elánnal veti bele magát egy-egy megoldandó feladatba, és szinte biztosra vehető, hogy előbb-utóbb sikerre is viszi mindazt, amit célul tűzött ki maga elé. Kiválóan boldogulhat minden olyan területen, ahol a küzdeni vágyást hasznosítani tudja - ilyen lehet például az üzleti élet vagy a sport világa. Ám bármi is lesz a szakmája, érdemes magasabb pozíciót megcéloznia, ahol fenti adottságait kamatoztatni tudja.

Bika

Gyermeked fő erőssége a Bikában elhelyezkedő Marsnak köszönhetően nagykorában a munkabírás és a kitartás lesz - mindehhez pedig fejlett esztétikai érzék párosul majd. A fentiek fényében képes lesz jóformán a semmiből is létrehozni olyasvalamit, amivel jelentős mértékben javíthatja a körülötte lévők életminőségét. Elképzelhető, hogy a művészet valamely - vagy akár több - ágában bizonyul sikeresnek, de jól boldogulhat stylistként, fodrászként vagy kozmetikusként, esetleg lakberendezőként vagy belsőépítészként is.

Ikrek

Gyermeked legfőbb fegyverténye a rugalmasság - szellemi és lelki értelemben egyaránt. Így aztán már-már játszi könnyedséggel halad kitűzött céljai megvalósítása felé, a felmerülő akadályok pedig nemhogy nem szegik kedvét, de egyfajta inspirációt is jelentenek számára. Segítségére lesz jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képessége is. Leginkább azokban a szakmákban boldogulhat, amelyekben az információáramlásnak meghatározó szerepe van, úgymint újságíró, műsorvezető, fordító vagy tolmács, de akár nagyszerű diplomata is válhat belőle.

Rák

Gyermeked személyiségében meghatározó szerepet játszanak az olyan tulajdonságok, mint az elfogadás, a megértés és az együttérzés, melyekhez gondoskodásra való hajlam párosul. A fentiekből adódóan viszonylag kevés késztetést érez majd az úgymond karriercsinálásra - sokkal inkább azon lesz, hogy a maga lehetőségei szerint jobbá tegye a körülötte lévők életét. Szociális vagy pedagógiai területeken egyaránt kiteljesedhet. Így aztán valószínűleg nem gazdagodik meg, ám realitásérzékének hála mindig lesz annyi pénz a számláján, hogy ne kelljen a jövő miatt aggódnia.

Oroszlán

Gyermeked energiái szinte kiapadhatatlanok, így aztán szinte borítékolható, hogy amit egyszer eltervez, azt véghez is viszi. Céljai megvalósításában soha nem marad segítség nélkül, hiszen optimizmusa és lelkesedése révén a körülötte lévőket is könnyedén maga mellé állítja. Mindemellett kiváló vezetői tulajdonságokkal rendelkezik. A fentieknek köszönhetően szinte biztosra vehető, hogy lényegében bármilyen szakmában sokra viszi, ám az üzlet világa áll a legközelebb egyéniségéhez - szinte a semmiből is képes lesz pénzt csinálni.

Szűz

A horoszkóp szerint csemetéd fő erőssége a kitartás és a szorgalom, amihez nagyfokú precizitás társul - amit mások olyasféle kötelességként élnek meg, amin jobb mielőbb túlesni, az a gyerkőc számára kihívást és izgalmat jelent. Megtalálhatja a helyét minden olyan szakmában, ahol a tervszerűség, a kiszámíthatóság és az aprólékosság szerepet kap - például jó közgazdász vagy pénzügyi szakember válhat belőle. A jelek szerint azonban nem kerül magasabb pozícióba, mivel nem az irányításban, hanem sokkal inkább a különböző részfeladatok megoldásában jeleskedik.

Mérleg

A Mérleg jegyében tartózkodó Marsnak köszönhetően csemetéd fő jellemzői a harmóniára való törekvés és a kifinomultság - senki sem képes olyan hihetetlen érzékkel szépséget és kellemet teremteni környezetében, mint ő. Mindemellett rendkívüli kommunikációs készséggel is rendelkezik, így aztán ajtó nemigen marad zárva előtte. Adottságait és képességeit leginkább az esztétikával kapcsolatos területeken kamatoztathatja - éppúgy válhat belőle ékszerész, mint mondjuk egy aukciós ház vezetője, de az sem kizárt, hogy valamelyik művészeti ágában hoz létre maradandót.

Skorpió

Csemetéd - köszönhetően a Skorpió jegyében tartózkodó Marsnak - kiskorától fogva élénk érdeklődést mutat a felszín alatt húzódó, mélyebb összefüggések iránt, kiváltképp, ha azok nem a nagyobb nyilvánosságnak szólnak. Jó helyzetfelismerő képességéből és fejlett intuíciójából adódóan pedig általában gyorsan fel is tárja őket. A fentiek fényében leginkább a különféle rejtélyek megoldásával kapcsolatos területeken lehet sikeres, úgymint kutatás vagy nyomozás, hatodik érzékét pedig természetgyógyászként vagy szellemi-lelki tanítóként kamatoztathatja leginkább.

Nyilas

Gyermeked a Nyilas jegyből adódóan képes hinni mind önmagában, mind a körülötte lévőkben, mind pedig valamiféle magasabb rendű erő létezésében - ám hála éles eszének és jó gyakorlati érzékének, soha nem szakad el a realitásoktól. Ily módon képes szellemi-lelki értékeket létrehozni, miközben az anyagi síkon is kiválóan feltalálja magát. Leginkább azokon a területeken lehet sikeres, ahol a kettőre párhuzamosan nyílik lehetősége, mint például az idegenforgalom vagy a diplomácia. Az sem kizárt, hogy sikeres cégtulajdonosként karitatív tevékenységet is folytat majd.

Bak

A Bak jegyében elhelyezkedő Marsnak köszönhetően gyermeked nem ismer lehetetlent - sőt, akkor érzi magát elemében, ha csúcsteljesítményt kell nyújtani. A kitartás és az állhatatosság mellett erényei közé tartozik a megfontoltság is - így némi időbe telhet, mire úgymond eléri a maximális fordulatszámot, ám ha ez megtörténik, senki és semmi nem állíthatja meg. Leginkább a gazdaság és a pénzügy területén lehet sikeres, de közel áll hozzá az informatika világa is. Bár a pozíciónál jobban érdekli maga a feladat, nagy valószínűséggel irányító válik belőle.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő

Gyermeked fő erőssége a találékonyság és a rugalmasság, miközben élete során mindvégig nagyfokú szabadságvágyról tesz tanúbizonyságot. A bevált sémákkal szemben a járatlan utat részesíti előnyben - jellemzően nem kis megdöbbenést keltve a körülötte lévőkben, ám az idő végül mindig őt igazolja. Horoszkópja szerint sikeres lehet minden olyan területen, ahol állandó megújulásra van szükség. Kiváló marketing- vagy pr-szakember válhat belőle, de mivel a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt kedveli a szárnyalást, az sem kizárt, hogy pilóta lesz.

Halak

Gyermeked a Halakban elhelyezkedő Marsnak köszönhetően rendkívül elfogadó és megértő személyiség, nagy beleérző képességgel megáldva - a lélek és a szellem szintjén képes szinte bárkivel eggyé válni. Mindemellett folyamatos belső késztetést érez arra, hogy jobbá tegye szűkebb és tágabb környezete életét. E figyelemre méltó tulajdonságait leginkább a szociális ellátás, a gyógyítás vagy a pedagógia területén bontakoztathatja ki, ám bármi lesz is a hivatása, biztos, hogy fejlett intuíciójának nagy hasznát veszi majd.

Ezt is szeretjük