Mi gyermeked legszerethetőbb tulajdonsága?
A kínai horoszkóp elárulja
Tudd meg, mely tulajdonságot érdemes erősítened gyermekedben.

Ez is érdekelhet

Üde illatokkal a kánikula ellen (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

UB40 a VeszprémFesten! (x)

Csodaszer helyett tudomány: így maradhat 60 felett is rugalmas az arcbőr (x)

Konzervzöldség a konyhatitok nyitja? (x)

beauty and style

Ez a szezon legnőiesebb rövidnadrágfazonja: karcsúsítja a derekat, és centiket lecsal a csípőből »

Éveket letagadhat a 45-ből: Kate Moss új frizurája telitalálat »

Hatékonyabb, mint a citromos víz: ezt idd, ha lassú az anyagcseréd »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A régi kínaiak nagyon is tudatosan nevezték el egy-egy állatról az általuk megalkotott horoszkóp jegyeit. Most megtudhatod, hogy melyik állat pozitív tulajdonságát hordozza magában gyermeked.

Dicsérettel és bátorítással erősítsd meg ezt benne - ily módon megalapozhatod az önmagába vetett hitét, ami a későbbiek során megkönnyíti számára a boldogulást az élet különböző területein.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A kínaiak a legnagyobb tisztelettel viseltetnek a Patkány jegyének szülöttei iránt. Jól tudják ugyanis, hogy ez a nyugati kultúrában nem túl népszerű rágcsáló valójában meglepően intelligens. Ugyanez igaz csemetédre is: nemcsak egy-egy probléma okát képes pillanatok alatt felismerni, hanem a megoldást is hamarosan megtalálja. Ráadásul - veleszületett szerénységénél fogva - soha nem hangsúlyozza túl ezt a rendkívüli tulajdonságát, és kizárólag akkor alkalmazza, ha a körülmények ezt indokolttá teszik. Így nemcsak sikeres, hanem népszerű is lesz mindenkori környezetében.

Bivaly

Csemetéd, akárcsak jegyének névadója, rendkívüli kitartó. Döntéseit kellő megfontoltsággal és körültekintéssel, az összes szóba jöhető következményt felmérve hozza meg, és következetesen ki is tart mellettük - így minden bizonnyal sikeres lesz mind a hivatás, mind pedig az egzisztencia terén. Állhatatossága emberi kapcsolataiban is megnyilvánul: akit megszeret, ahhoz mindvégig lojális marad, így aztán magányos időszakokra nemigen kell számítania élete során. Erényei közé tartozik a tolerancia is: a Bivaly jegy szülötte mindenkit el tud fogadni olyannak, amilyen, ami még tovább növeli népszerűségét.

Tigris

Gyermeked - számos más pozitív tulajdonsága mellett - magában hordozza jegye névadójának legfőbb erősségét: a bátorságot. Kimondja, amit érez vagy gondol, még akkor is, ha az adott körülmények között nem ez a legdiplomatikusabb megoldás. Ám éppen keresetlensége és egyenessége révén vívja ki környezete tiszteletét. Ezt a tulajdonságát nemcsak a saját, hanem a nála gyengébbek érdekében is kamatoztatja: valóságos ragadozóként áll ki amellett, akit meglátása szerint méltánytalanság vagy igazságtalanság ért, és nem nyugszik, míg elégtételt nem szerez.

Nyúl

Jegye névadójával ellentétben csemetéd egyáltalán nem gyáva - viszont az égiek felruházták az elfogadásra, megértésre és együttérzésre való képességgel, amit a mindennapok során bőségesen kamatoztat. Ügyel rá, hogy ne használják ki, az arra érdemesek viszont minden körülmények között számíthatnak rá - amit alkalomadtán viszonoznak is. Ily módon gyermekednek nemcsak emberi kapcsolatai lesznek szerencsések, hanem a hivatás és az egzisztencia terén is jól boldogul majd.

Sárkány

A Sárkány jegy szülöttei általában roppant ambiciózusak, így aztán nem is túl meglepő, hogy jól alakulnak a dolgok életükben. Csemetéd állandó késztetést érez majd arra, hogy a legkülönbözőbb területein kipróbálja magát, és ha egyszer valamit elhatározott, senki és semmi nem állíthatja meg. Nem csoda, hogy szűkebb és tágabb környezete elismeréssel viseltetik iránta. Mivel pedig fő erősségét nemcsak a saját, hanem mások érdekében is szívesen kamatoztatja, és eszébe sem jut mérlegelni, hogy ezért mit kaphat vissza cserébe, nemcsak tisztelik, hanem szeretik is.

Kígyó

A Kígyó jegyében született gyermeked határozottságának és céltudatosságának köszönhetően lényegében bármit elérhet, és mivel roppant melegszívű, mindezt szíves-örömest osztja meg környezetével. A hozzá legközelebb állóktól semmit sem tudna megtagadni - legyen szó anyagi javakról vagy akár csak egy kedves gesztusról -, de lehetőségei szerint a nála kevésbé szerencséseken is igyekszik majd segíteni. Ugyanakkor elég józan ahhoz, hogy ne vesse el a sulykot, így saját szükségleteire, igényeire és vágyaira is gondot fordít.

Csemetéd a jegyének szülötteként alapvetően intellektuális beállítottságú. Rendkívül nyitott a világra, az új információkat könnyedén befogadja, illetve beilleszti már meglévő tudásába, és ami a legfontosabb: mindazt, ami a fejében van, a gyakorlatban is képes alkalmazni. Mivel pedig a legkevésbé sem irigy, szerteágazó ismereteit szívesen megosztja másokkal. Lehetséges, hogy kiváló tanár válik majd belőle, de bármilyen pályát választ is, valamilyen formában tanítani fogja környezetét, amiért tiszteletben és szeretetben lesz majd része.

Kecske

A Kecske jegyében született csemetéd alapvetően jót akar - nemcsak magának, hanem mindenki másnak is. Kifejezetten békés természetű, így minden körülmények között az összes érintett számára elfogadható megoldást keresi. Diplomáciai érzéke és a harmóniára való törekvése kapcsán pedig gyakorta kérik fel a közvetítő vagy a békebíró szerepére egy-egy vitás helyzetben. Mindez már önmagában is szerethetővé teszi környezete számára, ami csemetéd nyitottsága és barátságossága révén az idők során megsokszorozódik.

Gyerekholmik

Könyvet, CD-t, filmet, programot keresel? Itt mindent megtalálsz, ami a gyerkőcöt is érdekelni fogja!

Majom

Gyermeked az állatvilág mókamestereihez hasonlóan pajkos és csintalan. Ez a két tulajdonsága valamennyi megnyilvánulását áthatja, ám olyan kedves és bájos módon, hogy lehetetlenség haragudni rá. Tény, hogy bármiből képes viccet csinálni, ám éppen ez az, amivel a körülötte lévőket is rendre átlendítheti egy-egy mélyponton. Nem csoda hát, gyorsan és könnyen népszerűvé válik környezetében. Aki pedig közelebbi ismeretségbe kerül vele, egy okos és mély érzésű embert ismerhet meg személyében, akinek a fejlett humorérzék csak egy kiváló tulajdonságai közül.

Kakas

Gyermekedben rendkívül erőteljesen van jelen az igazságosságra való igény, aminek - jegye névadójához méltóan - akár kisebb-nagyobb csatározások árán is érvényt szerez. Ám nemcsak a saját érdekeit képviseli hatékonyan: kiáll azokért is, akik meglátása szerint valamilyen téren támogatásra szorulnak, legyen szó egy közeli hozzátartozójáról vagy akár egy félidegenről. Az igazságosságot magasabb szinten is szeretné megvalósítani, ezért hajlamos ideálokat keresni, valamilyen magasztos eszmének elköteleződni, és másokat is erre inspirál.

Kutya

Gyermeked, hasonlóan jegye névadójához, rendkívül melegszívű. Jobban szeret adni, mint kapni - és ez épp úgy vonatkozik az anyagi javakra, mint a figyelemre, az együttérzésre vagy akár csak egy kedves szóra. Kiváló hallgatóság, ráadásul a szeretteivel kapcsolatos információkat akaratlanul is elraktározza magában. Másik kiváló tulajdonsága a hűség: a számára fontos emberek mellett a végsőkig kitart - amit a körülötte lévők kellőképpen méltányolnak is.

Disznó

Csemetéd roppant intelligens, egyszersmind erősen szociális beállítottságú - így kiváló értelmi képességét szívesen fordítja nemcsak önmaga, hanem a körülötte lévők javára is. Még inkább rokonszenvessé teszi környezete szemében az élet iránti szeretete és tisztelete, melyet - mintegy észrevétlenül - másoknak is képes továbbadni. Az emberek valósággal felüdülnek a Disznó jegy szülöttének a puszta jelenlététől is, így nem csoda, hogy ösztönösen keresik a társaságát.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük