Mi a gyerek neve? Így segítheted életfeladata teljesítésében
A név nemcsak arról árulkodik, hogy miért érkezett közénk, hanem arról is, miként segítheted célja elérésében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy név nem csupán jelentéssel ruházza fel viselőjét, az ezotéria szerint meghatározza azt is, hogy milyen sorsfeladat vár rá élete során.

Ezt az utat végigjárni nem egyszerű feladat, ám tehetsz azért, hogy csemetéd eleget tehessen mindannak, amit még leszületni kívánó lélekként rótt ki önmagára - azaz hogy sikeres, kiegyensúlyozott, az életével elégedett ember váljon belőle.

Anett

Az Anett nevű gyermek feladata mások megélhetésének biztosításában rejlik, egyfajta jószolgálati nagyköveti szerep a rendeltetése. Ebben nagy segítségére van az, hogy a jég hátán is megél, bármilyen helyzetben feltalálja magát, és a kiút keresésébe a rászorulókat is bevonja. Erőssége a gondolkodásmódjában rejlik - az érzelmeit háttérbe tudja szorítani, azonban pontosan emiatt könnyen makaccsá és önfejűvé válhat. Neked kell megtanítanod rá, hogy időnként meghallja, a szíve mit súg, különben sorsa letér a kitaposott ösvényről.

Babett

A Babett név olyan életfeladatot hordoz magában, amely a fizikai világ körül forog. Ha gyermekednek ezt a nevet adtad, akkor sorsa az lesz, hogy az anyagiakkal kapcsolatos élményeket - például a kiszolgáltatottságot vagy éppen a függetlenséget - megélje.

Tehetsége abban rejlik, hogy minden helyzetet a javára tud fordítani, sorsát azonban csak úgy teljesítheti be, ha ezt a tudását mások megsegítésének érdekében felhasználja. Neked az a feladatod, hogy megtanítsd rá, azért a pénz nem minden.

Izabella

Amennyiben kislányodnak az Izabella nevet adtad, sorsa az emberekért, elsősorban pedig a családjáért folyó küzdelemben fog kiteljesedni. Szerencsére kemény fából faragták - nem ismer lehetetlent, ha a céljairól van szó, kitartása példaértékű. Magabiztos kiállása miatt nem okoz neki gondot, hogy sikereket érjen el, azonban pontosan emiatt hajlamos lehet a könnyelműségre, hiszen neki úgyis minden sikerül. A te feladatod az, hogy megtanítsd, hogyan kell úgy magabiztosnak lenni úgy, hogy az ne csapjon át gőgbe.

Barnabás

A Barnabás héber eredetű név, melynek jelentése: a vigasztalás fia. Gyermeked tehát - nem túl meglepő módon - azzal a céllal jött világra, hogy másoknak segítsen, hogy megértést és vigaszt nyújtson. Kedvessége és barátságossága könnyedén előrébb viszi az életben, túlzott aggódása azonban elnyomhatja a számára elrendelt sorsfeladatot, mert félelme a kudarctól nagyon erős. Ráadásul emiatt sokszor görcsösen ragaszkodhat elképzeléseihez is. Tanítsd meg neki, hogyan dolgozza fel az esetleges hibákat - csak így teljesítheti be sorsát.

A tökéletes játszósarok

Bármilyen feladattal érkezett is közénk csemetéd, az első és legfontosabb dolga egyelőre az, hogy minél többet játsszon. Teremtsd meg számára az ehhez szükséges feltételeket videónk segítségével!

Bence

Ha kisfiadat Bencének hívják, elsődleges feladata az irányítás. Tipikus vezetői szerepet tölt be egész életében, mindezt úgy, hogy példát mutat, illetve mindenkit felkarol. Azonban gyenge pontja is ebben rejlik: fel kell ismernie, hogy a tekintélyt kiérdemelni kell, nem pedig kierőszakolni. Segítőkészsége is a vesztére lehet, jóhiszeműségét könnyedén kihasználhatják - neked kell megtanítani arra, hogy tudjon nemet mondani, valamint behatárolja a saját erejét.

Botond

Amennyiben gyermekedet Botondnak keresztelted, azzal az életfeladattal ruháztad fel, hogy élete során a környezetének a biztonságot megteremtse. Mindezt ráadásul úgy, hogy az értékek és az örömök motiválják, míg anyagi vonatkozások egyáltalán ne.

Persze egy ilyen anyagias világban őt is megkísérti majd a gazdagság gondolata, de sorsa szerint fel kell ismernie, hogy pénzen nem lehet boldogságot venni. Ha ez nem sikerül neki, könnyen csalódhat - neked kell rá megtanítanod, hogy a pénz csak eszköz.

Ezt is szeretjük