Mérgező anyag a lakásodban? 15 pont, ahol nap mint nap találkozik vele a gyerek
Sajnos otthon sincs teljes biztonságban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt hinné az ember, otthon, a négy fal közt nem érheti semmi baj a gyereket, pedig sajnos a lakás számos pontja rejt alig sejtett veszélyeket magában, melyek különösen a kisebb gyerekekre, de a nagyobbakra is leselkednek.

Éppen azért kell nagyon óvatosnak lenni a mindennapokban, hogy ezektől az ártalmaktól megóvhasd gyermeked és az egész családot. Nézz körül még ma, hogy a ti otthonotokban is előfordulnak-e ilyen veszélyforrások, és gondold át, mit tehetsz, hogy kiiktasd őket.

Mérgek szerte a lakásban

A baj származhat akár egy vegyszerből, aminek segítségével rendben tartod a lakást, de származhat egy gondatlanul tárolt kozmetikumból is. Az alábbi képgalériában összefoglaltuk, hogy milyen veszélyeket rejtenek a lakás különböző pontjain megtalálható dolgok, amelyekről talán senki nem is hinné, hogy milyen ártalmasak lehetnek.

Igyekezz ezentúl fokozottan ügyelni ezekre, adott esetben cseréld le, helyezd át, dobd ki vagy tárold másképp a veszélyforrásokat. Iktasd ki az életetekből a lehető legtöbb vegyszert, és vásárlás előtt mindig tájékozódj az adott szer egészségügyi hatásairól.

 

Ezt is szeretjük