Melyik napon született a gyereked?
Ebben lesz tehetséges
Minden gyermeknek van valamiféle tehetsége. Tudd meg, gyermeked miben tűnik majd ki a többiek közül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tehetség mindenkiben benne van, ám, ha nem jó irányba terelgeted csemetédet, akkor könnyen előfordulhat, hogy idővel elvész ez a fajta adottsága. Hogy ez veletek ne történhessen meg, öröknaptárunk segítségével számold ki, melyik napon született lurkód, és máris megtudhatod, miben lesz leginkább tehetséges.

Így a megfelelő irányvonalak meghatározása után már csak a kicsin múlik, hogy mennyire tudja kamatoztatni mindazt, amiben kiemelkedő.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Ha gyermeked hétfőn látta meg a napvilágot, akkor leginkább a természet iránt fog érdeklődni. Az ezen a napon született gyerekek szeretik az állatokat, szívesen vannak a szabadban, sokat kirándulnak, de az otthoni élőlényeket, növényeket és állatkákat is egyaránt nagy odafigyeléssel gondozzák.

Ebből adódóan a környezetvédelmi, természetvédelmi pálya lehet a legmegfelelőbb csemetéd számára, hiszen amellett, hogy örömét leli benne, kiemelkedő tehetsége van a fenti szakterületekhez tartozó problémák megoldásában is.

Ha kedden született

Fejlett kapcsolatteremtő és kommunikációs készségekkel lesz megáldva csemetéd abban az esetben, ha kedden látta meg a napvilágot. A keddi gyerekek nagyon könnyen kötnek barátságokat, nem rettennek vissza az új környezettől, sőt, a legtöbb nehézségen is könnyedén túlteszik magukat.

Ezen tulajdonságainak is köszönhetően az emberek irányításában lesz a legnagyobb tehetsége porontyodnak, mely erényét megfelelően kamatoztatva komoly sikereket érhet el az életben.

Ha szerdán született

A szerdai gyerekek nagyon jó verbális készségekkel rendelkeznek, így csemetédről elmondható, hogy ő valóban a szavak embere lesz. Ezt a tulajdonságát már egészen kiskorában megtapasztalhatod, hiszen amint kimondta első szavát, onnantól kezdve nincs megállás, folyamatosan lyukat beszél majd mindenki hasába. Tehetségét később is kamatoztatni fogja, így akár komoly szóvivő vagy színész is válhat belőle.

Ha csütörtökön született

A tánc és a mozgás területén fog legkiemelkedőbben teljesíteni csemetéd akkor, ha csütörtökön született.

Valószínűleg nem lesz egyszerű dolog megtalálni a kicsi személyiségéhez valóban leginkább illeszkedő mozgásformát, ám érdemes kitartanotok, hiszen amint egyértelművé válik, hogy miben a legtehetségesebb, onnantól kezdve a siker sem marad el.

Ez nagyban köszönhető annak, hogy nemcsak nagyon szereti majd választott hivatását, hanem az eltökéltsége is meglesz hozzá.

Ha pénteken született

Kiskorától kezdve a rajzolás és a méregetés lesz kedvenc elfoglaltsága lurkódnak, ami bizony arra enged következtetni, hogy leginkább a mérnöki, tervezői feladatokhoz lesz tehetsége.

Ehhez társul még fejlett önkritikája, valamint kitartása és magabiztossága is, mely tulajdonságai révén igazán sikeresnek bizonyul majd a fenti szakterületeken. A kezdeti nehézségek azonban kedvét szeghetik, így nem árt, ha pályája elején mellé állsz, és minden lehetséges módon támogatod.

Ha szombaton született

A szombati gyerekekről elmondható, hogy igazán muzikálisak - már egészen kiskoruktól kezdve minden érdekli őket, ami a zenével kapcsolatos. A zenei tehetség azonban eléggé sokrétű dolog, így előfordulhat, hogy sok mindent ki kell próbálnotok, mire ráleltek arra a területre, ahol a kicsi leginkább kibontakoztathatja mindazt, ami benne rejlik. Megéri azonban kitartani, hiszen miután megtaláltátok a megfelelő kifejezőeszközt, a keresgélés helyét átveszi a boldogság, valamint a gyermek által nyújtott produkciók csodálata.

Ha vasárnap született

Fejlett írói vénával van megáldva porontyod akkor, ha vasárnap született. Az ezen a napon világra jött gyerekek az átlagosnál csendesebbek és visszahúzódóbbak, saját kis világukban azonban rögtön megszállja őket az ihlet. Ez a fajta adottság a kicsi életének első éveiben inkább csak választékos beszédében, mondókázásban, verselésben fog megnyilvánulni, ám amint megtanul írni, igazi műremekek formájában ölt majd testet tehetsége.

Ezt is szeretjük