Melyik napon született a gyerek? - Ilyen lesz a kapcsolatotok nagykorában
Vajon így fog szeretni felnőttként is? Most megtudhatod, mire számíthatsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Már a várandósság idején felébredhet benned, később pedig gyakran elfoghat az aggály: vajon jó anya leszel, illetve vagy? Milyen lesz a kapcsolatotok 20 év múlva? Ne aggódj, ezeket a kérdéseket valamennyi nő felteszi magának. Kisebb-nagyobb hibákat persze mindenki ejt a nevelés során, ám ha a szívedre hallgatsz, és biztosítod gyermekedet arról, hogy bármi is történjen, számodra ő a legfontosabb, szinte borítékolható, hogy a kettőtök közötti lelki kötelék a későbbiek során sem lazul meg.

Ha tudni szeretnéd, pontosan mire számíts, olvasd el az előrejelzésünket.

Hétfő

A hét első napján érkezett gyerekek hajlamosak az önzésre, sokszor a saját kis világukba menekülnek, ahonnan nehéz őket kicsalogatni. Ha harmonikus kapcsolatot szeretnél kialakítani és fenntartani csemetéddel, akkor rengeteg türelemre és energiára lesz szükséged, ugyanis az átlagnál több figyelmet kell a lurkóra fordítanod.

Közös kirándulásokkal és programokkal erősítheted a kettőtök közti köteléket. Mindig vedd komolyan őt, mert így elnyerheted a bizalmát, és felnőttkorában is hozzád fordul tanácsért.

Kedd

Gyermeked kedden érkezett? Akkor valószínűleg igazi kis rosszcsont, akitől semmi sincs biztonságban. Elevenségét próbáld a helyes mederbe terelni, vidd el különórákra, edzésekre, a sportágak között akár a későbbi életcélját is megtalálhatja.

Ne próbáld korlátozni őt, és főleg ne ajánlj neki olyan foglalatosságot, melynek során órákon keresztül egy helyben kell ülnie. Kapcsolatotok akkor lehet szoros, ha megpróbálod felvenni a ritmusát, és támogatod belülről jövő késztetései kiélésében.

Szerda

A szerdai nap szülöttei próbálják magabiztosnak mutatni magukat, de a lelkük mélyén igenis sebezhetőek.

Állj mindig csemetéd mellett, ne mutasd ki, amikor nem értesz egyet a döntéseivel - ha nem tiltakozol kézzel-lábbal, hamarosan ő is belátja a tévedését, és hozzád fordul tanácsért. A kulcsszó nála az elengedés: hagyd mindig, hogy a saját feje után menjen, a korlátozást nem viseli el. Ha ezeket szem előtt tartod, felnőttkorában ti lesztek a legjobb barátok.

Csütörtök

Gyermeked csütörtökön érkezett? Akkor nála kíváncsibb lurkót még nem láthattál. Emiatt hajlamos lehet egyszerre túl sok mindent elvállalni, nem tudja helyesen felmérni az erejét. Adj meg neki minden segítséget, hogy láthassa a világot, és kielégíthesse tudásszomját.

Kiskorától vidd kiállításokra, könyvtárba, különböző rendezvényekre - nyitott személyisége így fejlődhet, ráadásul a kapcsolatotok is biztos alapokon áll majd.

Péntek

A pénteki nap szülöttei igazi örökmozgók, akik szeretik felfedezni a világot. Anyaként hajlamos lehetsz túlaggódni a dolgokat, de ha lazábban veszed a gyereknevelést, igazán baráti lehet köztetek a viszony. Gyermeked talpraesett, minden helyzetben azonnal feltalálja magát, éppen ezért ne kérdezgesd folyton, hogy merre járt. Ha úgy érzi, megbízol benne, ő maga fogja elmesélni a terveit és a kalandjait. Ne erőltesd a merev szabályrendszereket a nevelésben, spontaneitással többre mész nála.

Szombat

A csemetéd szombaton érkezett? A kapcsolatotok nem lesz teljesen zökkenőmentes, mert ő az, aki a leginkább vágyik a szabadságra. A korlátozást és a tiltást személyes sértésnek veszi, de ezek nélkül rossz útra tévedhetne. Sokszor fogtok haraggal elválni, ám valahogy mindig visszataláltok egymáshoz. Ehhez az kell, hogy gyermeked belássa: kizárólag az ő érdekében voltál szigorú.

Ezt pedig csak úgy érheted el, ha mindig világosan megfogalmazod, mit miért nem engedsz meg neki, és ezekhez a szabályokhoz következetesen ragaszkodsz is.

Vasárnap

Szerencsés vagy, ha gyermeked vasárnap érkezett - nála elfogadóbb és empatikusabb teremtmény talán nem is létezik. Egész nap rajtad csüng majd, mindenben segíteni próbál. Néha talán ingadozó a hangulata, és egy kicsit élesebb hangsúlytól is vérig sértődik, de ha szem előtt tartod túlzott érzékenységét, akkor semmi sem állhat közétek később, harmonikus lesz a viszonyotok. Vond be minél jobban a döntéshelyzetekbe, hallgasd meg a véleményét, és ne felejtsd el minden nap elmondani neki, mennyire szereted - ez a kulcs a szívéhez.

Ezt is szeretjük