Melyik napon született a gyerek?
Ebben lesz sikeres felnőttként
Nem mindegy, mikor látta meg a gyermek a napvilágot - születésének napja hatással lesz a karrierjére.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A reinkarnációs elméletek szerint többször születünk meg, hogy folyamatosan megtanuljunk valami újat magunkról és a világról, majd a frissen szerzett tudást hasznosítva továbbléphessünk egy magasabb szintre.

A fejlődés kulcsa az életfeladat beteljesítése, amit még leszületendő lélekként választottunk annak érdekében, hogy karmikus adósságainkat ledolgozzuk, valamint jelenlegi és következő életünkre-életeinkre nézve pozitív karmát teremtsünk.  A fentiek mindannyiunkra, így természetesen a gyerekekre is igazak.

A fentieknek megfelelően érdemes a gyerkőcnek hivatást is választania, hiszen ez teszi lehetővé személyiségének fejlődését, egyszersmind önismeretének elmélyülését is.

Mindez pedig feltétele annak, hogy küldetését bevégezhesse, és ezáltal egy magasabb tudati szintet érhessen el.

Szülőként bizonyára te is azt szeretnéd, ha gyermeked kiteljesedhetne majdani tevékenységi területén. Ha kíváncsi vagy, milyen irányba érdemes terelgetned a lurkódat, olvasd el a születésnapjához tartozó elemzést.

Hétfő

Ha gyermeked a hét első napján érkezett, akkor hihetetlen empátiával rendelkezik, mondhatni, vajból van a szíve. Végtelenül türelmes, és hamar túllendül azon, ha valaki megbántja.

Minden olyan szakterület hasznos lehet a számára, ami önállóságra és határozottságra neveli, ugyanakkor kamatoztathatja rendkívüli érzelmi intelligenciáját. Az egészségügy, a szociális szféra vagy a tanári pálya lehet a jó választás számára.

Kedd

Ha a keddi nap szülötte a lurkód, akkor a racionalitás meglehetősen távol áll tőle. Ne is akard, hogy könyvelő legyen, a számokkal valószínűleg egész életében hadilábon áll majd. Főleg a művészetben mozoghat otthonosan - kreatív energiáit nem érdemes napi rutinfeladatokkal kioltanod. Képzelőereje határtalan, bármi megihletheti, és ha segíted ezen az úton, akár jelentős művésszé is válhat, de mindenképpen maradandót hoz létre a hivatásában. Írasd be különfoglalkozásokra, hogy eldönthesse, melyik területet válassza.

Szerda

A hét közepének szülöttei kiváló műszaki érzékkel rendelkeznek - már kiskorukban megmutatkozhat kísérletező, mindent összeszerelő oldaluk. Kreativitásuknak a sikertelen próbálkozások sem szabhatnak gátat, lelkiismeretesen addig agyalnak a megoldáson, míg az meg nem lesz. A tervezés és a megvalósítás emberei, mindkettő örömmel tölti el őket. Csapatmunkában verhetetlenek, szívesen osztják meg a tudásukat másokkal.

Csütörtök

A csütörtöki nap szülöttei sok esetben határozatlanok, nem eléggé önállóak, ám ha kreativitásról van szó, nem ismernek lehetetlent. Már kiskorukban kitűnnek a többiek közül kézügyességgel, szépen rajzolhatnak, festhetnek vagy akár varrhatnak. Főleg a lakberendezés vagy a díszlettervezés állhat közel hozzájuk. Szinte mágikus erővel vonzza őket a színház világa, de nem állnak reflektorfényben, sokkal inkább a háttérben tevékenykednek.

Péntek

Ha gyermeked pénteken született, akkor valószínűleg mindenben túl alapos, és rosszul tűri el szó nélkül a kisebb-nagyobb kihágásokat. Igazságérzete különösen fejlett, a gyengébbeket foggal-körömmel védi, miközben az adott közösség írott és íratlan szabályait igyekszik betartani - és adott esetben másokkal is betartatni.

A jogi vagy a rendőri pálya alkalmas lehet arra, hogy elveihez hű maradjon, és tevékenyen részt vehessen különböző társadalmi kérdések megoldásában.

Szombat

A szombati napon születettekre jellemző, hogy kiegyensúlyozott személyiségek, nem kell őket túlságosan nevelni, mert a lelkiismeretük megsúgja, mi a helyes irány. Hisznek a misztikában és általában a felső erők létezésében, a szellemtudományok egész életüket végigkísérhetik. Mindazonáltal fontos, hogy megértesd csemetéddel, a környezetét se hanyagolja el bizonyos magasabb rendű eszmékért vagy célokért - tanuljon olyan szakmát is, melyben emberekkel foglalkozhat.

Vasárnap

Ha a hét utolsó napján született a gyerkőcöd, akkor valószínűleg túlságosan önálló személyiség, aki nehezen tűri, ha parancsolgatnak neki. A monoton munkákat sem kedveli, valamilyen szabadabb életforma lesz az ő világa. Értékesítőként vagy újságíróként kiemelkedő teljesítményt érhet el. A lényeg, hogy azt érezhesse, egyedül tette meg ezt a nagy utat, melyben segítői akadhatnak, de vezetők nem.

Ezt is szeretjük