5 iskolai logikai feladat, ami sokszor kifog a felnőtteken: neked mennyit sikerül megoldani?

Egyszerűnek tűnnek elsőre, mégis kifoghatnak rajtad.

GettyImages-176216499

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan mumusként tekintenek vissza a matekórákra, a nehéz, néha megoldhatatlannak tűnő feladatokra, az integrálszámításra vagy a szögfüggvényekre. Vannak, akik helyettük inkább a humán tantárgyakban érezték magukat erősnek. 

Az általános iskolában talán egy fokkal jobb volt a helyzet, hiszen akkor még játékos logikai feladatokkal is megismerkedhettek a gyerekek a tanórákon, amelyek amellett, hogy gondolkodtattak, nagyon szórakoztatóak is voltak.

5 iskolai logikai feladat, ami kifoghat rajtad

Logikai feladatokat megfejteni elgondolkodtató, mégis pihentető elfoglaltság, ami megmozgatja nemcsak a kicsik, de a felnőttek agytekervényeit is, így a legjobb, ha közösen, együtt végzitek el őket.

Hányat sikerül megoldanotok a hét általános iskolai szintű feladat közül? Egyszerűnek tűnnek elsőre, mégis kifoghatnak rajtatok. Minden egyes feladat után rögtön közöljük a megoldást. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary, Pinterest

Ezt is szeretjük