Mi a gyerkőcöd kínai jegye? - Ebben a szakmában lesz sikeres
Kínai horoszkópja alapján gyermekedhez illik valamilyen foglalkozás.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyerekek előtt még ott van az egész élet: tanulás, nagy döntések sorozata, munkavállalás, házasság, gyerekvállalás. Az elején még sosem lehet tudni, hogyan alakul az életük, igaz, sokan hisznek abban, hogy minden meg van írva előre.

Mindenesetre érdekes rajta elgondolkodni, vajon mi lesz majd a csemetéből. Orvos, tanár, bolti eladó vagy óvónő? A kínai horoszkóp ad némi támpontot. Tudd meg, a gyerkőc milyen munkával csinálhatná meg a szerencséjét, mi tehetné sikeressé és boldoggá felnőttkorában!

Ha nem ismered a jegyét, számlálónk segít!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Csemetéd a Patkány jegyében született? Rendkívül szeretetteljes és jólelkű, és ha kistestvére is van, vagy kisállata, már egész pici korában is kimutatja, mennyire gondoskodó. Olyan munka való neki felnőttként tehát, ahol ezt a tulajdonságát ki tudja bontakoztatni, és tud másokon segíteni. Szociális munkás, tanácsadó, védőnő vagy életvezetési tanácsadó is lehetne.

Bivaly

Bivaly a jegye? Már gyerekként is roppant erős, karakán lehet, aki kiáll magáért, és nem ijed meg akkor sem, amikor más lurkók már az anyukájuk szoknyája mögé bújnak. Mindemellett ért az emberek nyelvén, jó emberismerő, ez már akkor kiderül, amikor csoportba kezd járni. Olyan munka való neki, ahol elsöprő erejét és jó kapcsolatteremtő képességét kiaknázhatja, például marketingesként.

Tigris

Tigris a kínai horoszkópja? Igazán kitartó kis lurkóval van dolgod, aki nem adja fel a céljait, és aki a végsőkig hajlandó maximális erőbedobással küzdeni. Ezért is való neki olyan állás, ami felelősségteljesebb, és ami sok kitartást, akaraterőt kíván. Vezetőként nagyszerű karriert futhat be, de a felelősségtudatát kamatoztathatja például mentősként, orvosként, vagy tanári pályán is.

Nyúl

Nyúl a gyerek jegye? Nem arról híres, hogy nagyhangú lenne, vagy vakmerő. Ő jobban szeret a háttérben meghúzódni. Neki kell a biztonság és a nyugalom. Állandóság és kiegyensúlyozottság nélkül nem érzi jól magát. Karrier tekintetében neki valamilyen irodában végezhető munka lenne való, vagy olyan alkotómunka, amely nagy aprólékosságot igényel, például ötvös vagy porcelánfestő.

Sárkány

Kis karrierista növekszik a szárnyaid alatt, ha a csemetéd Sárkány, ugyanis erre a jegyre nagyon jellemző az érvényesülni vágyás, a siker hajtása, az egyre feljebb jutásra való törekvés. Nagy valószínűséggel a suliban is osztályelső próbál lenni. Felnőttként feltehetően egy saját vállalkozást fog sikerre vinni, és vállalkozóként akár rövid idő alatt is meggazdagodhat.

Kígyó

Kígyó a csemetéd kínai horoszkópja? Igazi kis cserfes, beszédes lurkó lehet akkor, ugyanis a jegy sajátos személyiségvonása, hogy nagyszerűen kommunikál. A legtesthezállóbb munka így tehát számára olyasvalami, ahol sokat beszélhet, illetve szerepelhet. Ilyen lehet a média világa, ahol például riporterként dolgozhatna, de lehetne bolti eladó vagy marketinges is.

Ló a gyerkőcöd jegye? Nehéz lehet néha megzabolázni őt, vagy akár megpróbálni közös nevezőre hozni az ő akaratát a testvéreiével, mivel nem nagyon szeret alkalmazkodni. Számára éppen emiatt olyan állás lehet való felnőttkorában, ahol szabad lehet, ahol nem parancsolnak neki, és a saját feje után mehet. Egyéni vállalkozóként, a saját vára uraként csinálhatja meg a szerencséjét.

Kecske

Kecske a csemetéd jegye? Rendkívül békeszerető, jóindulatú, jóakaratú gyermeket ismerhetsz a személyében, aki hajlandó kompromisszumokra, és aki még a mások konfliktusát is a magáénak érzi, feladatának pedig a békítést. Éppen ezért remek aktivista lehet, vagy mediátor, de olyan munkákat is élvezhetne, amelyek rendkívül nyugalmasak, mint mondjuk a képzőművészi pálya.

Majom

Ha Majom a horoszkópja, gyerkőcöd igazi kis mókamester lehet, aki amint megtanult beszélni, szövegel reggeltől estig, és ontja magából a poénokat. Ha nagy lesz, ebből a pozitív tulajdonságából kifolyólag fodrászként, manikűrösként imádnák a vendégei, mert nem lehetne unatkozni mellette, de akár humoristaként, rádiósként, illetve valamilyen más médiumnál is jól érezhetné magát.

Kakas

A Kakas jegyében született a gyerek? Valószínűleg ő az ovi vagy a suli központi figurája. Ő mondja meg a játékszabályokat, ő választ először, kivel akar egy csapatban focizni, és köré gyűlnek a gyerekek az iskolai szünetben. Igazi irányító típus lehet a csemetéd, ám ezzel a szerepével nem él vissza. Ezért lehet belőle nagyon jó főnök a jövőben, valamilyen vállalatnál például.

Kutya

Kutya a jegye a gyereknek? Nagyon ragaszkodó lehet a csemetéd, nem szereti a változást. Ő az állandóság híve. Éppen ezért olyan munka illene hozzá nagykorában, ami állandó, biztos hátteret ad, tehát nem teljesítménybéres vagy jutalékrendszeres. Mivel nyugodt háttérrel érzi jól magát, neki valamilyen irodai állás lenne testhezálló, de mivel remek a memóriája, akár jogász is lehetne.

Disznó

Disznó a horoszkópja? A gyerkőcöd igazi örökmozgó lehet, aki imád jönni-menni, nyüzsögni, más gyerekek közt lenni. Nagyon jó csapatjátékos, osztályában, csoportjában szeretik. Olyan tevékenység illene tehát hozzá felnőttként, ahol teammunkát végezhet, vagy ahol nap mint nap folyamatosan emberekkel találkozik és kommunikál, például újságíróként vagy akár ügynökként.

Ezt is szeretjük