Képek! Nőies, de melengető őszi ruhák, ha babát vársz

A könnyen szűkössé váló nadrágok helyét átadhatod a szekrényedben a hidegben is hordható, nőies ruháknak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szeszélyes őszi időjárás nagy leleményességet igényel az öltözködés terén, különösen akkor, ha domborodó pocakra kell megálmodni a melegebb rétegeket.

Bár az időjárás most még nem igazán követi a naptárlapokat, érdemes idejében átgondolnod a ruhatáradat, hogy milyen kényelmes darabokban vészelheted majd át a hidegebb napokat.

Ilyenkor persze a praktikum és a gazdaságosság is befurakszik a szempontok közé, hiszen senki sem kívánja a teljes ruhatárát átalakítani. Ám amikor a kicsi rohamosan növekedni kezd odabent, és némi súlygyarapodással is számolnod kell, ezek a tények könnyen felülírhatják az eredeti elképzeléseidet.

A kényelmetlenné vált nadrágok a vásárlást sürgetik, de nem muszáj minden kinőtt holmidat lecserélned. Sokkal egyszerűbben megúszhatod az őszi kollekciód kialakítását, amennyiben néhány csinos ruhával alapozod meg a repertoárodat, melyek nagyobb rugalmasságot engednek meg a rétegezésben.

Stílusok és fazonok

Idén a nőiesség ezerarcú lehet, vagyis a korábbi trendekhez képest a kismamadivatban úgyszintén nagyobb teret kap a játékosság, a kényelmes elegancia és a sokoldalú variálhatóság.

A letisztult fazonok számos stíluslehetőséggel kecsegtetnek, így csupán a megfelelő kiegészítőket kell összeválogatnod ahhoz, hogy megvalósíthasd a hozzád közel álló divatirányzatot. A visszafogottság előnyeit élvezheted azokkal a ruhákkal is, melyek egy blézerrel vagy finom kardigánnal kombinálva elegáns munkahelyi viseletté alakulnak át, de kötött pulóverrel, poncsóval megbolondítva a hétköznapibb oldalukat mutatják, ami egy szimpla boltba rohangálós napon sem jelent túlzást.

A kínálatból azonban a merészebb színek és a retro modellek sem hiányoznak, amikkel karakteresebb, egyedibb megjelenésre tehetsz szert. A puha, meleg pulóverruháknak köszönhetően valamivel kevesebb réteget kell majd a kiskabátod alá erőszakolnod, ezáltal felszabadultabbnak és csinosabbnak érezheted magad.

A trükkös A-vonalú és empire-szabású fazonok pedig jótékonyan elfedik a pluszkilókat, valamint szabad teret hagynak a gömbölyödő pocakodnak. Ha a nőies kismamaruhákkal fekteted le az őszi ruhatárad alapkövét, kiegészítésként elegendő csupán néhány kötött szvettert és vastag harisnyát, egy pár kényelmes csizmát, illetve egy stílusba vágó kiskabátot beszerezned.

Nőies, de melengető őszi ruhák, ha babát vársz

Képgalériánkból ötleteket meríthetsz, hogy milyen őszi ruhákkal teheted változatosabbá és praktikusabbá az öltözködésedet.

Nőies, de melengető őszi ruhák, ha babát vársz

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük