Képek! 12 kényelmes, de csinos őszi cipő városi kismamáknak

Várandósan sem kell lemondanod az egyéni stílusról, hiszen a divat és a praktikum keresztezi egymást!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A cipő fontos eleme az öltözéknek, hiszen tönkrevághatja vagy éppen feldobhatja a stílusodat. Sok kismama különösebb gond nélkül elfogadja, hogy lezserebb, bővebb cuccokat kell beültetnie a ruhatárába a várandóssága alatt, abba viszont már nehezebben törődik bele, hogy egy darabig nem vehet fel magas sarkú cipőket. Bár vannak, akik a kényelmi szempontokra hajlamosak fittyet hányni a divat és a szexi megjelenés kedvéért, ám nem árt tudni, hogy a tűsarkú topánokkal nemcsak a lábfáradást és az esést kockáztatod, hanem a hormonális változások következtében megnyúlt ínszalagokat is veszélyezteted.

Viszont egyáltalán nem jelenti a világvégét, ha lapos talpú vagy kis sarkú lábbeliket kell viselned. Az idei őszi választékkal különösen könnyű lesz megbarátkoznod, hiszen a csinos, nőies fazonokat és az extravagáns stíluselemeket sem mellőzi. Bár ebben a szezonban a maszkulin félcipők éppúgy divatosak, a fiús vonalvezetést vidám színek és csajos díszítések ellensúlyozzák. A karakteres, feltűnő topánok előnye, hogy egy szimpla öltözéket is képesek különlegessé varázsolni, így mindig formában érezheted magad egy ilyen trendi kiegészítővel. Kedvcsináló gyanánt összeválogattuk a szezon legmeghatározóbb fazonjait, melyekben nagy pocakkal is kényelmesen közlekedhetsz, és egyéni, közvetlen, fiatalos stílusra tehetsz szert.

Ott takar, ahol kell!

Még nem végeztél a gardróbfrissítéssel? Tippet adunk, milyen alapdarabokat és ruhafazonokat szerezz be őszre, ha felkaptál pár kilót a várandósságod alatt.

Ezt is szeretjük