Nincs egyetértés Katalin és Vilmos között: a hercegné fiút, a herceg lányt szeretne

Állítólag már tudják a baba nemét, de titkolják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné állítólag nem tudja, hogy fia lesz-e vagy leánya, de a maga részéről jobban örülne egy fiúnak - ezt a majdani brit uralkodó, Vilmos herceg várandós hitvese személyesen közölte egy ceremónián.

Katalin egyben elárulta azt is, hogy ebben a kérdésben nem értenek egyet férjével, mivel Vilmos kislányt szeretne.

Mégis tudja a gyerek nemét?

A hercegi házaspár az írek védőszentje, Szent Patrick napja alkalmából látogatott el az Ír Gárda első zászlóaljának angliai laktanyájába, és megtekintette az egység ünnepi parádéját.

Utána szóba elegyedtek az alakulat katonáival, akiknek egyike a BBC-nek a látogatás után elmondta: megkérdezte a hercegnétől, hogy tudják-e már a júliusra várt gyermek nemét.

Katalin a katona elmondása szerint határozott nemmel válaszolt, csakúgy, mint arra a kérdésre, hogy választottak-e már nevet elsőszülöttjüknek.

A hercegné mindezzel gyakorlatilag cáfolta azt a rendkívüli feltűnést keltő, nemrégiben az egész világsajtót bejáró értesülést, hogy néhány hete óvatlanul kikotyogta volna júliusban születendő gyermeke nemét.

- Elteszem a l...

Március elején Katalin - polgári nevén Kate Middleton - a kelet-angliai Grimsby kikötővárosban tett látogatást, és a tiszteletére megjelent kétezer hódoló egyikétől egy játék mackót kapott ajándékba. A brit lapok akkori egybehangzó beszámolói szerint a hercegné azt kezdte volna mondani: - Nagyon köszönöm, ezt elteszem a l... - de aztán gyorsan elharapta a mondat végét.

A tömegből állítólag egy idősebb hölgy, aki Katalin közvetlen közelében állt és hallotta az elszólást, egyenesen rákérdezett: - Azt akarta mondani, a leányának, ugye?
A hercegné igyekezett jóvátenni a bakit, állítva, hogy nem tudják a gyermek nemét, ám a hölgy nem tágított, mondván: - Én viszont úgy gondolom, hogy tudják.
- De nem mondjuk meg - hangzott Katalin válasza, majd a hercegné gyorsan lezárta a témát.

A terhesség első jelei

A szíved alatt fejlődő élet már egészen korán hírt adhat magáról. Tudj meg többet a témáról videónkból!

Szokásjog: hírzárlat

Ennek a párbeszédnek a hitelességét hivatalos forrásból azóta sem erősítették meg, annál is kevésbé, mivel a brit monarchia íratlan szokásjoga alapján az udvar soha nem ad előre semmiféle információt a királyi családban várható gyermekek neméről.

Vilmos és Katalin első gyermeke azonban mindenképpen az Egyesült Királyság uralkodója lesz, függetlenül attól, hogy fiúnak vagy leánynak születik. A brit kormány által tavaly elindított törvénymódosítási folyamat ugyanis várhatóan felszámolja azt a diszkriminatív trónutódlási előírást, amely szerint a mindenkori uralkodó elsőszülött fia előnyt élvez a trónöröklésben, akkor is, ha van idősebb leánytestvére.

Vilmos - II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegné legidősebb fia - édesapja után majdan az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

Fotó: www.somberi.com

Ezt is szeretjük