Milyen karmát hozott magával a gyerek? Születése napja elárulja
Attól függően, hogy a hét mely napján született, más-más karmát hozhatott magával a kicsi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden ember valamilyen karmával érkezett bolygónkra, amikor megszületett, így a gyermeked is.

A karma elmélete az, hogy a reinkarnáció során vándorló lélek életről életre magával viszi korábbi inkarnációiból származó kis csomagját, mely az aktuális életét a korábbi életeiből származó események és cselekedetek alapján befolyásolja.

Ez a befolyásolás történhet jó és rossz irányba is, hathat érdeklődésére, világnézetére, hivatásválasztására - egy dolog bizonyos: a karma által a gyermeked lelke gyarapszik, tapasztaltabb, bölcsebb lesz, hiszen elvégzi a rá szabott küldetést.

Talán emlékszel is rá fejből, de amennyiben nem, akkor kalkulátorunkkal számold ki, születési dátuma alapján a hétnek mely napján született a gyermeked, majd olvasd el, ez alapján ő milyen karmát hozhatott magával.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő - gyermeked számára gyakran nehéz feladat lehet dönteni akár a legegyszerűbb kérdésekben is, mint például milyen fagylaltot szeretne kérni. Korábbi inkarnációjában is hasonlóképp gyenge lehetett e téren, ezért kell most változtatnia. Biztasd őt, növeld önbizalmát, tanítsd meg rá, hogy az élet döntések sorozata, amikért vállalni kell a felelősséget.

Kedd - előző életében gyermeked nem volt valami precíz, gyakorta elfelejthetett dolgokat, szétszórt lehetett, és ezzel nemcsak magának, de másoknak is okozhatott kellemetlenségeket.  Korábbi hibáját jelenlegi életében kell javítania, ebben az inkarnációjában meg kell tanulnia felelősségteljesen élni.

Szerda - ha szerdán született, megszerzett tudását előző élete során nem jó célra, vagy haszontalan dolgokra fordíthatta, amit mostani életében kell  jóvátennie. Olyan hivatást kell majd űznie felnőttként, ami az emberiség javára van, például tanár, orvos vagy pap lehet belőle.

Csütörtök - bár nagy tiszteletnek örvendő ember lehetett előző életében, befolyását nem használhatta ki kellőképpen a jó érdekében, ezért gyermeked mostani inkarnációjában az lehet a karmikus feladata, hogy ezt pótolja. Felnőttként a szegény sorsú, rossz körülmények közt élő, szerencsétlen vagy beteg embereket segítve teljesítheti küldetését.

Péntek - ha pénteken született, nagyon adhatott mások véleményére gyermeked előző életében, és emiatt a saját gondolatai, elképzelései háttérbe szorulhattak. Mostani életében éppen emiatt az a karmikus feladata, hogy a szívére hallgasson, akaratát, elképzelését teljesítse, ahogy neki jó.

Szombat - vajszívű, adakozó, másokat maga elé helyező ember lehetett a gyermeked előző életében, ezért a mostani inkarnációja során az a feladata a karmája szerint, hogy kicsit önzőbb legyen, a szó pozitív értelmében. Gondoljon néha magára is, ne csak másokra, persze úgy, hogy közben továbbra sem gázol át másokon.

Vasárnap - tudásra szomjazó, érdeklődő, kalandvágyó ember lehetett előző életében a gyermeked, talán neves kutató vagy felfedező. Mostani életében is hasonlóképpen szüksége van az új információkra, ezért segítsd abban, hogy minél többet megtudhasson a világról! Járasd tanfolyamokra, beszélgess vele sokat a világ dolgairól!

Ezt is szeretjük