A 3 legjobb kalandpark hétvégére: a gyerekek imádni fogják
Izgalmas, mozgással és vidámsággal teli programot ígérnek.

jo-kalandpark
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétvégén itt a gyereknap, így külön apropó is van rá, hogy fogjátok a család apraját, és elmenjetek egy emlékezetes közös programra, de természetesen más hétvégéken is érdemes valami izgalmasat szervezni a kicsik tartalmas szórakoztatására.

Akár autóba pattantok, és elutaztok egy másik városba, akár Budapesten belül kerestek lehetőséget, jobbnál jobb kalandparkok biztosítanak teret a jó levegőn való játékra és mozgásra. Három szuper kalandparkot ajánlunk figyelmetekbe, ahová akár ezen, akár másik hétvégén, de érdemes ellátogatni.

Kalandpark Bükfürdő szomszédságában

Hároméves kortól várja látogatóit a Holdfény Liget kalandpark, mely 90 különböző játékot kínál a tartalmasan szórakozni vágyó családoknak. A Bükfürdőtől 20 percre, Kőszeg-hegyalján fekvő kalandparkban található Magyarország legnagyobb, 1-12 méter magasság közötti részekkel kialakított drótkötélpályája, melyet a megfelelő biztonsági felszerelésben bátran kipróbálhatnak a kicsik is.

Kalandpark a Balaton környékén

Zamárdi óriási kalandparkjához nemcsak a játékok, de a csodás környezet és a Balaton közelsége miatt is érdemes ellátogatni. A Zamárdi Kalandpark bőségesen kínál pályákat: a 130 centi alattiaknak négy gyerekpályát és egy csúszópályát, a 160 centiig négy junior pályát, felnőtteknek pedig hét nagypályát alakítottak ki. Népszerű mindemellett a vízidodzsem is.

Kalandpark Budapest határain belül

Nem kell messzire menni, ha fővárosiak vagytok, és kalandparkba vinnétek a gyerekeket. A Római Kalandpark a Római fürdőnél található, így akár tömegközlekedéssel is eljuthattok ide. Kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják a kötélpályát, illetve számos más játék, úgymint tollas, foci és egyebek is várják a kevésbé extrém szórakozásra vágyókat.

Ezt is szeretjük