16 bűbájos játék lányoknak és fiúknak
Tudd meg, mi nem hiányozhat porontyod szobájából, hogy az gyerekszemmel kimeríthetetlen kincsestár legyen!

Dia


            	Plüssmaci
            	A szőrős kedvenc vigaszt nyújt gyermeked számára, amikor te nem vagy a közelben. Később a sok fiú akciófigurára cseréli a macit, de kezdetben minden csemete  kiságyában elkél egy puha társ.

Plüssmaci

A szőrős kedvenc vigaszt nyújt gyermeked számára, amikor te nem vagy a közelben. Később a sok fiú akciófigurára cseréli a macit, de kezdetben minden csemete  kiságyában elkél egy puha társ.

Dia

 	Zenélő telefon 	Egy nyomogatható, zenélő kütyü nemtől függetlenül minden baba szobájába kell. A felnőttek tárgyait mintázó egyszerű eszközök leginkább a kézmozgást, és a különböző érzékek összehangolását segíti.

Zenélő telefon

Egy nyomogatható, zenélő kütyü nemtől függetlenül minden baba szobájába kell. A felnőttek tárgyait mintázó egyszerű eszközök leginkább a kézmozgást, és a különböző érzékek összehangolását segíti.

Dia

 	Társasjáték 	Egy táblajáték az egész családnak remek szórakozás lehet. Bár sok kisgyerek nem szeret veszíteni, soha ne hagyd nyerni porontyodat, hiszen a társasokkal nem csak a logikáját fejlesztheti, de a szabályokkal is így ismerkedhet meg. Míg sok játék csak az egyes nemekre jellemző, egy jó táblajáték összehozza a lányokat és a fiúkat.

Társasjáték

Egy táblajáték az egész családnak remek szórakozás lehet. Bár sok kisgyerek nem szeret veszíteni, soha ne hagyd nyerni porontyodat, hiszen a társasokkal nem csak a logikáját fejlesztheti, de a szabályokkal is így ismerkedhet meg. Míg sok játék csak az egyes nemekre jellemző, egy jó táblajáték összehozza a lányokat és a fiúkat.

Dia

 	Gyurma 	A fejlesztő játékszer a lányok és a fiúk kincsei közül sem hiányozhat. Segítségével javulhat a gyerek kézügyessége, de a színes anyaggal akkor is jól fog szórakozni porontyod, ha nem veszett el benne egy kis szobrász.

Gyurma

A fejlesztő játékszer a lányok és a fiúk kincsei közül sem hiányozhat. Segítségével javulhat a gyerek kézügyessége, de a színes anyaggal akkor is jól fog szórakozni porontyod, ha nem veszett el benne egy kis szobrász.

Dia

MatchboxEgyetlen kisfiú életéből sem maradhatnak ki a gyufás skatulya méretű kisautók. Mindegy, hogy éppen az asztal lába, vagy egy kerítés esik útba: a maroknyi járművekkel bárhol lehet versenyezni.

Matchbox

Egyetlen kisfiú életéből sem maradhatnak ki a gyufás skatulya méretű kisautók. Mindegy, hogy éppen az asztal lába, vagy egy kerítés esik útba: a maroknyi járművekkel bárhol lehet versenyezni.

Dia

Minden rózsaszínbenHa lányodnak szeretnél igazán csajos környezetet teremteni, válogasd nemek szerint a játékok színét! A rózsaszín-kék kompozíciót ma már sokan kerülik, de ha az egységes stílus híve vagy, bátran komponáld a gyerekszoba árnyalatához az apró kütyüket is!

Minden rózsaszínben

Ha lányodnak szeretnél igazán csajos környezetet teremteni, válogasd nemek szerint a játékok színét! A rózsaszín-kék kompozíciót ma már sokan kerülik, de ha az egységes stílus híve vagy, bátran komponáld a gyerekszoba árnyalatához az apró kütyüket is!

Dia

 	Játék gitár 	A legtöbb kamasz rocksztár szeretne lenni, de akadnak fiúk, akik korábban ráéreznek a zene ízére. Ha porontyod is közülük való, egy játék gitárral könnyedén elvarázsolhatod. A zenélő szerkezet emellett remek fejlesztő is, amivel logikáját és ügyességét is pallérozhatja.

Játék gitár

A legtöbb kamasz rocksztár szeretne lenni, de akadnak fiúk, akik korábban ráéreznek a zene ízére. Ha porontyod is közülük való, egy játék gitárral könnyedén elvarázsolhatod. A zenélő szerkezet emellett remek fejlesztő is, amivel logikáját és ügyességét is pallérozhatja.

Dia

BabaházMíg a fiúk versenyeznek és csatákat vívnak, a lányok hajlamosabbak a fantáziájukat és szépérzéküket fejleszteni. Ebben lehet gyeremeked segítségére egy babaszoba, amit akár közösen is megépíthettek papírból és apró fa tárgyakból.

Babaház

Míg a fiúk versenyeznek és csatákat vívnak, a lányok hajlamosabbak a fantáziájukat és szépérzéküket fejleszteni. Ebben lehet gyeremeked segítségére egy babaszoba, amit akár közösen is megépíthettek papírból és apró fa tárgyakból.

Dia

UgrálókötélAhogy a fiúknak, úgy a lányoknak is megvannak a maguk szabadtéri játékai. Bár az ugrókötél egyszerű edző felszerelésnek tűnik, a gyerekek rengeteg játékot ki tudnak találni, ami a testmozgás mellett remek szórakozást is jelent.

Ugrálókötél

Ahogy a fiúknak, úgy a lányoknak is megvannak a maguk szabadtéri játékai. Bár az ugrókötél egyszerű edző felszerelésnek tűnik, a gyerekek rengeteg játékot ki tudnak találni, ami a testmozgás mellett remek szórakozást is jelent.

Dia

 	Labda 	A játékok nem csak a lakásban, a szabadban is jól jönnek: egy focilabda garantáltan fiad nagy kedvence lesz. Fektess hangsúlyt az egészséges életmódra már fiatal korában is: amikor az idő engedi, legalább napi fél órát játsszon a szabadban!

Labda

A játékok nem csak a lakásban, a szabadban is jól jönnek: egy focilabda garantáltan fiad nagy kedvence lesz. Fektess hangsúlyt az egészséges életmódra már fiatal korában is: amikor az idő engedi, legalább napi fél órát játsszon a szabadban!

Dia

 	Lego lányoknak 	A nemtől független építő csomagok mellett vásárolhatsz külön lányoknak kitalált Legot is. A Belleville fantázianévre hallgató tematikus építő játék inkább az ő érdeklődési körükhöz igazodik: kalózhajók helyett lovas pályákat és kertes házakat építhetnek.

Lego lányoknak

A nemtől független építő csomagok mellett vásárolhatsz külön lányoknak kitalált Legot is. A Belleville fantázianévre hallgató tematikus építő játék inkább az ő érdeklődési körükhöz igazodik: kalózhajók helyett lovas pályákat és kertes házakat építhetnek.

Dia

LegoMinden kisfiú imád birodalmat építeni, hogy aztán egy gigantikus csatában mérjék össze erejüket a Lego katonák. A középkori birodalom és a városi téma mellett a legkedveltebb filmek Lego verziója is megtalálható.

Lego

Minden kisfiú imád birodalmat építeni, hogy aztán egy gigantikus csatában mérjék össze erejüket a Lego katonák. A középkori birodalom és a városi téma mellett a legkedveltebb filmek Lego verziója is megtalálható.

Dia

BarbieBarbie örökérvényű kedvence a lányoknak. A pipaszár lábú, dús keblű baba számos alakban megtalálható a hercegnőtől egészen a vagány rockerig. A babákhoz számos kiegészítő létezik, a ruhák és a kisállatok mellett Ken, a hős lovag is megtalálható a játékboltok polcain.

Barbie

Barbie örökérvényű kedvence a lányoknak. A pipaszár lábú, dús keblű baba számos alakban megtalálható a hercegnőtől egészen a vagány rockerig. A babákhoz számos kiegészítő létezik, a ruhák és a kisállatok mellett Ken, a hős lovag is megtalálható a játékboltok polcain.

Dia

 	Transformers 	Az alakváltó figurák világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. Míg régebben a G.I. Joe és az Action Man voltak a fiúk legkedveltebb játékai, ma az antropoid robotok a legdivatosabb akcióbábuk.

Transformers

Az alakváltó figurák világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. Míg régebben a G.I. Joe és az Action Man voltak a fiúk legkedveltebb játékai, ma az antropoid robotok a legdivatosabb akcióbábuk.

Dia


            	Favonat
            	Az apróbb darabból álló építős játékok elődei lehetnek a nagyobb fajátékok. Segítségükkel a kisebb fiúk és lányok egyaránt remek kézügyességre tehetnek szert, a kisvasút azonban ennek fiúsabb változata.

Favonat

Az apróbb darabból álló építős játékok elődei lehetnek a nagyobb fajátékok. Segítségükkel a kisebb fiúk és lányok egyaránt remek kézügyességre tehetnek szert, a kisvasút azonban ennek fiúsabb változata.

Dia

Műanyag állatokSok gyerkőc előszeretettel állít össze saját állatkertet műanyag figurákból. Többnyire a lányok kedvelik ezeket a vadakat, azonban három éves kora előtt ne vásárolj apróbb állatokat parkjába.

Műanyag állatok

Sok gyerkőc előszeretettel állít össze saját állatkertet műanyag figurákból. Többnyire a lányok kedvelik ezeket a vadakat, azonban három éves kora előtt ne vásárolj apróbb állatokat parkjába.
Ezt is szeretjük
Szerző: Gémesi Melinda
Fotó: