Gubás Gabi és Rutkai Bori is gyerekkoncertet ad hétvégén - Ráadásul az egyik ingyenes!

Ezenkívül karácsonyi hangulatú show-val vár a Csodák Palotája!

Femina 50 het Gubas Gabi

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a hétvégén Gubás Gabi- és Rutkai Bori Banda-koncert is lesz, ráadásul az egyik ingyenes! Nagyszerű karácsonyi hangulatalapozó, ezért érdemes rászánni egy kis időt a gyerekkel. Továbbá részt vehettek az ARANYszombaton, vagy megnézhetitek a Diótörőt.

Ha szereti a gyerek a tudományt, akkor azért, ha kissé ódzkodik tőle, akkor azért kell elmenni vele most a Csodák Palotájába. Ennél varázslatosabb módon, szórakoztatóbb módszerrel nem nagyon lehet megkedveltetni vele a fizikát, hiszen az egész karácsonyi hangulatban telik.

Gubás Gabi: Biomese avagy Puff Ancsi egy napja

Budapest, Várkert Bazár: december 17., 11 órától

A zenés mese Puff Ancsiról szól, aki egy kis súlyfelesleggel és némi telhetetlen chips- és csokiéhséggel rendelkezik. Hőn szeretett barátja, Kuka apó segítségével egy izgalmas nap hatására - amikor is várják a Télapót - rengeteget tanul: hogy kell enni, hogy ne habzsoljunk, aminek puffadásos dundulás a vége. A rendezvény ingyenes!

A programról bővebben itt olvashatsz.

Adventi Tudományos Show

Budapest, Csodák Palotája: december 17., 11 órától

Varázslatos jégszökőkúttal, csillagszórókkal és Télapó manóival várnak benneteket az adventi hétvégéken a Csopában! Az ünnepi hangulatú, tudományos előadásokból megtudhatod, hogyan kell egy lombikban hópelyhet növeszteni, a csillagszóró ég-e víz alatt, hogyan készül a jégszökőkút, mitől repül a Télapó szánja, és azt is, hogy csinálhatsz havat úgy, hogy biztosan fehér hópelyhek kíséretében érkezzen a nagyszakállú.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Rutkai Bori Banda: Kiskarácsony

Budapest, Barabás Villa: december 17., 11 órától

A Rutkai Bori Banda karácsonyi zenés készülődésre vár benneteket: „Hópelyhekkel keringőzünk, Manó apóval korcsolyázunk a Mesevárban, Hó papa családjával szánkázunk tova, aztán befűtünk a kuckónkba, hogy felmelegedjünk egy tál finom, meleg levest kóstolgatva. Megidézzük a téli esték varázslatos hangulatát, csillagtitkos éjszakák álmait, a hófehéren ragyogó, téli tájat és a színes, karácsonyi fényekben pompázó ajándékokat. Gyertek hozzánk kiskarácsonyozni, ünnepeljetek velünk!”

A programról bővebben itt olvashatsz.

ARANYszombat

Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum: december 16., 14-18 órától

Rendhagyó családi kör december 16-án délután 2 órától. Koncertet ad a Hahó együttes, lesz szavalás és rendhagyó verselemzés, kézműveskedés a GYÍK-műhellyel, megismerhetitek Arany János állatait, a szülők kipróbálhatják a malomkőhajítást, és szelfizhettek is egyet Arany Jánossal.

A programról bővebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Diótörő és Egérkirály

Budapest, Papp László Budapest Sportaréna: december 17., 14 óra 30 perctől

Hoffmann meséjében a karácsonyfa alatt életre kelnek a játékok, és a fából faragott, szép, színes Diótörő vezetésével harcba indulnak az őket megtámadó egerek ellen, akik már elveszítették az emberek szeretetét. Marika azonban újra emberré változtatja Diótörőt, és ezzel bebizonyítja, hogy a varázslat, az álom, a szeretet, a szerelem csodákra képes.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük