10 nagyon cuki jelmez házilag, amit imádni fog a gyerek: egyszerűek, mégis mutatósak
Szuper ötletek, amelyek utolsó pillanatos mentőötletként is felhasználhatók.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyerkőcök évről évre izgatottan várják a farsangot, és a szülőkkel közösen ötletelnek, milyen egyedi maskarákkal rukkoljanak elő az óvodai vagy iskolai farsangon.

Ma már számtalan kész jelmez közül válogathat az ember, ugyanakkor elvész a közös, minőségi idő varázsa, amit a szülő a gyermekével eltölthet. A jelmezkészítés ezért nemcsak jó móka, amit együtt élhetnek át, de ennek segítségével a gyerekek kiélhetik kreativitásukat is. Talán pár porcukorral megszórt fánk is kerül az asztalra, amelyet a gyerekek önfeledten majszolhatnak el.

Ötletes farsangi jelmezek házilag

A farsang a vízkereszttől hamvazószerdáig tartó hosszú, vidám, télbúcsúztató időszak, aminek csúcspontjai a farsangi bálok, karneválok és jelmezes felvonulások. Régen úgy tartották, hogy a beöltözés, a maszkviselés és a vigadalmak elűzik a gonosz szellemeket, de a farsanghoz kapcsolódik a párválasztás időszaka is. Farsangi bálokat már a középkori Magyarországon, a nemesi udvarokban is tartottak, a bolondozás és a jelmezválasztás ma már inkább a gyerkőcök kiváltsága.

Adunk néhány szuper ötletet, melyet pár hozzávalóból az elfoglalt szülők is hamar elkészíthetnek.

Legyél te is a Föld Bajnoka! Vegyél részt az E.ON tudatos kihívásában izgalmas nyereményekért!

Az E.ON által szervezett Föld Bajnokai kihívás célja, hogy megmutassa, apró lépésekkel, közös erővel is sokat tehetünk bolygónk megmentéséért.

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a kihívásban?

- Látogass el az eon.hu/egyutt oldalára, nézd meg az aktuális kihívások listáját, és a jelentkezés feltételeit.

- Hat témakör, témánként több kihívás. Rendszeresen érkeznek új fenntarthatósági témákkal, és új feladatokkal, melyek közül legalább egyet kell teljesítened.

- Nyerhetsz Vegital Silver Digital növényi ital készítő gépet, és érdemes több feladatot teljesíteni, hiszen négy, különböző kihívás területről elvégzett feladat esetén részt veszel a fődíjért szóló sorsoláson, ahol egy HECHT EQUIS WHITE  elektromos robogót sorsolnak ki!

#földbajnokai

További részletekért kattints!

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük